Definition av royaltyfritt innehåll och licensanvändning

Allt innehåll i paket som erbjuds till försäljning av Fanatical (om inte annat uttryckligen anges) tillhandahålls som 100 % ROYALTYFRIT produkt med en individuell licens som tillåter kunden att använda allt innehåll som de sedan skapar i kommersiella eller privata projekt såsom (men inte begränsat till) onlinevideor inklusive YouTube, webbplatser, musikproduktion, animationer, spel, filmprojekt etc.

Du får inte:

• Gör anspråk på säljarens originalinnehåll som ditt eget.
    • Registrera och sälj säljarens originalinnehåll i valfri butik/plattform.
    • Omfördela eller underlicensiera säljarens ursprungliga innehåll annat än som en del av ditt relevanta projekt.

För ytterligare klarhet:

Du kan sälja, ge bort eller kommersiellt marknadsföra allt som du producerar med hjälp av detta innehåll så länge det är i ett originalprojekt av ditt eget skapande. Du får inte bara packa om och/eller sälja säljarens originalinnehåll så som det presenteras.

Om du är osäker, vänligen konsultera den individuella licensen som anges i varje paket för ytterligare information.