KingSlayer Bundle - Bonusrabatt

BundleFest Bonus $2,00 RABATT

SPARA STORT när du köper KingSlayer Bundle!

Plocka upp Tier 1 eller Tier 2 i KingSlayer Bundle och få $2 bonusrabatt på köpet av Diamond Collection - Bygg ditt eget Bundle (lanserar tisdag 24 maj, 8:00 PT /17:00 CET /16:00 BST).

Bonus tillgänglig endast under en begränsad tid. Rabatten gäller endast vid köp av Diamond Collection - Bygg ditt eget paket. Rabattkupong endast tillgänglig när du köper KingSlayer Bundle antingen nivå 1 eller nivå 2.

Värdet på rabattkoden $2 /£1,60 /€2 /C$2,50 /A$2,80 /R120 /J250