IObit Software Nedladdning, Aktivering och Vanliga frågor för utvecklare

Tack för att du köpte IObit-paketet.

Nedladdningar

Använd lämplig länk nedan för att ladda ner mjukvaruinstallationsprogram. Dessa installerar programvaran i "provläge" - använd de unika nycklarna du fick via din beställning på fanatical.com för att aktivera programvaran för att fungera i fullt läge under den definierade tidsperioden.

E-postregistrering krävs INTE efter aktivering med den unika licensnyckeln som tillhandahålls av fanatical.com för att använda denna IObit-mjukvara.

Produkt Ladda ner installationsprogrammet Användarguide Licensgränser
    Driver Booster 9 Pro Windows Installer Användarmanual 1 år, 3 enhetslicenser
    IObit Uninstaller 11 Pro Windows Installer Användarmanual 1 år, 3 enhetslicenser
    Startmeny 8 Pro Windows Installer Användarmanual 1 år, 3 enhetslicenser
    Advanced SystemCare 15 Pro Windows Installer Användarmanual 1 år, 3 enhetslicenser
    Smart Defrag 6 Pro Windows Installer Användarmanual 1 år, 3 enhetslicenser
    Protected Folder Pro Windows Installer Användarmanual 1 år, 1 enhetslicens
    MacBooster 8 Pro Mac Installer Användarmanual 1 år, 3 enhetslicenser
    Software Updater 4 Pro Windows Installer Användarmanual 1 år, 3 enhetslicenser

Det är inte tillåtet att kombinera 2 nycklar för att förlänga prenumerationen. Det är bara tillgängligt att använda de 2 nycklarna separat. Till exempel Driver Booster-nyckel A (889E3-1D819-6C4E0-***, 6 månaders giltighet) och Driver Booster-nyckel B(FE685-6DA16-EE838-***, 12 månaders giltighet). Det är inte tillåtet att kombinera dem för att få en 18-månadersnyckel, och det är bara tillgängligt att använda 6-månadersnyckeln och 12-månadersnyckeln separat.

För mer hjälp

Utvecklaren tillhandahåller följande länkar: