Hur aktiverar jag VR-alternativet för Catlateral Damage?

En gratis uppdatering kan laddas ner efter köp för att lägga till VR-stöd till denna titel.

1. Installera basspelet på ditt Steam-konto. ( Hur installerar jag min Steam-nyckel? )

2. Installera gratis Catlateral Damage VR DLC från Steam-butiken. ( Länk till DLC i Steam Store )

3. När du startar spelet kommer du att uppmanas att välja antingen originalversionen eller VR-versionen.

(Ytterligare information om detta finns på följande Steam-sida - Länk till Steam-artikeln )