Hur löser jag in mina Pro Studio Graphics, VFX Bundle eller andra Eldermar-nycklar?

För att aktivera Eldermar-nycklarna kontrollera sedan vilken kod du försöker aktivera och klicka på respektive länk:

Blender 3D-modelleringskurs eLearning Bundle

Lös in dessa nycklar på: https://eldamar-studio.com/redeem-courses/

Pro Studio Graphics: Cyberpunk Plus-paket

Lös in dessa nycklar på: https://eldamar-studio.com/cyberpunk-redemption/

Företagsnyheter Eldermar Pro Studio Graphics Bundle

Lös in dessa produkter på https://eldamar-studio.com/pro-studio-graphics-fanatical-redemption/

Eldermar Mystery-produkter

Lös in din Eldermar Mystery-nyckel på https://eldamar-studio.com/mystery-product-redemption/

Eldermar Low Poly & Unity Game Assets Vol II

Lös in dina nycklar på https://eldamar-studio.com/fanatical-unity-game-dev-bundle-02-redemption/

Eldermar Low Poly & Unity Game Assets Bundle:

Lös in dina nycklar på https://eldamar-studio.com/fanatical-unity-game-dev-bundle-redemption/

Eldermar VFX-paket

Lös in dina VFX Bundle-nycklar på https://eldamar-studio.com/fanatical-film-maker-vfx-bundle-redemption

Övriga Eldermar-nycklar

Besök https://eldamar-studio.com/fanatical-bundle-redemption-page/ för att lösa in din kod

Inlösenprocessen

När du löser in din kod måste du ange din e-postadress. Det är viktigt att vara försiktig, eftersom du inte kommer att kunna ändra e-postadressen senare

Ange koden vi har levererat via din beställning på fanatical.com och klicka på "Skicka".

Du kommer att se bilder för koden du har löst in.
    * Om produkten har associerade nedladdningar klickar du på produkten för att ladda ner associerade filer.

Upprepa denna process för alla dina nycklar.