Har du ett bug-bounty-program?

Följ

Vi har ett formellt program för inlämning av fel som är värd och tillhandahålls av BugCrowd,

https://www.bugcrowd.com/

Om du tror att det finns en säkerhetsbrist i Fanatical.com som du har missat så välkomnar vi dig att registrera dig för vårt program och lägga upp ditt bidrag.

Rapportering av buggar som har skrapats från andra tredje parts bugg-bounty-sajter
    Ibland skrapas felrapporter med låg risk från tredje parts buggpremiewebbplatser och skickas till oss. Dessa rapporter avvisas ofta eftersom de tidigare har diskuterats av vårt team och mildrande åtgärder har vidtagits kring upptäckten.

Vi vill att Fanatical.com ska vara så säkert som möjligt så tack för att du tog dig tid att ta kontakt.