Uplay-klienten listar spelet som "installerat" men grått och kan inte starta

Följ

Om du upptäcker att spelet visas i ditt Uplay-konto som "Installerad" men inte kan startas och verkar dimmat eller grått ut - detta indikerar att spelet är installerat på din dator men inte ägs av Uplay-kontot du är inloggad på.

Så det kommer att finnas ytterligare ett Uplay-konto på den här datorn och du måste logga ut från rätt Uplay-konto och logga in på Uplay-kontot som äger spelet så att du kan starta och spela det.