Länka till EPIC-konto och aktivera spelinnehållet utan nyckel

Följ

Vissa EPIC-spel och spelinnehåll levereras nyckelfri direkt till ditt EPIC-spelkonto.

För att göra detta måste du länka ditt fanatical.com-konto till ditt EPIC-konto.

Du kan länka ditt konto via knappen "LÄNK DITT EPISKA SPELKONTO" på https://www.fanatical.com/sv/account innan du spelar innehållet utan nycklar från din beställningssida, men du blir ombedd att länka din EPIC konto automatiskt när du börjar försöka aktivera spelinnehållet nyckellöst om du inte redan har gjort det.

Länka ditt fanatical.com-konto till ditt EPIC-konto

Starta processen antingen genom att klicka på knappen "LÄNK DIN EPISKA SPELKONTO" på https://www.fanatical.com/sv/account eller genom att klicka för att aktivera spelinnehållet i ditt EPIC-konto med nyckelfritt från din fanatical.com-beställning:

1. När du uppmanas, logga in på ditt EPIC-konto som du vanligtvis gör:
    2. Om det behövs, slutför alla CAPTCHA-processer som visas med EPIC-inloggningsprocessen:
    3. Bekräfta att ditt EPIC-kontonamn visas korrekt och låt fanatical.com tillåta åtkomst till ditt EPIC-spelkonto: