Ursprungspelaktivering misslyckas

Följ

När du köper ett spel som aktiveras till ett Origin-konto från fanatical.com levererar vi en regional variant som är lämplig för det land som du anslöt till när du gjorde din fanatical.com-beställning.

Om "Ett fel inträffade under aktivering, försök igen" rapporteras när du försöker aktivera ett spel på ditt Origin-konto från din fanatical.com-beställningssida, kontrollera att ditt Origin-konto är associerat med det land som du anslöt till fanatical.com från du har lagt din beställning.

Kontrollera och ändra ditt ursprungskontos associerade land med hjälp av processen som beskrivs i avsnittet " Ursprung och EA.com-regioninställning " i följande artikel: