Hur man presenterar mina 3 bordspelarsimulatorspel från 4-packet.

Följ

Om du har köpt det fyra paketet med bordspelarsimulator kommer du att ha en nyckel medföljer.

De tre återstående kopiorna av spelet placeras sedan i din inventering så att du kan gåva dem till en vän.

Från med ditt Steam-konto besöker du "Inventory" -sidan och väljer en av Table Top Simulator-presenter från listan, kan du välja att ge den gåvan till någon genom att ange deras e-postadress