RollerCoaster Tycoon 2: Det går inte att initialisera grafiksystem ", eller" Sätt i CD-skivan "för CD 2.

Följ
    [EN] Fel "Sätt i CD-skivan": Veuillez inserer votre CD RollerCoaster Tycoon 2 dans le lecteur suivant

Notera   : Skärmbilder är på franska, men du bör förstå förklaringarna.

Om du vid lanseringen ser ett fönster som ber dig infoga spelets cd, får du inte panik, stäng bara fönstret, jag förklarar hur du löser problemet.

Info   : Installationen av spelet från Steam är ofullständig, så vi fixar spelet på ett mycket enkelt sätt.

Gör först en   Högerklicka    RollerCoaster Tycoon 2   i ditt spelbibliotek och   klick    Egenskaper   .

Klick   sedan på   Lokala filer   fliken och   klick    Bläddra i lokala filer .

När fönstret som innehåller spelet är öppet,   gå in i   de   Installera   mapp och   Start   setup.exe .

När installationsprogrammet startar,   klick    "Jag accepterar villkoren i licensavtalet"   och   klick    Nästa .
    Då måste du   förändra   installationsplatsen genom att välja den faktiska platsen där spelet är installerat, som visas på bilden nedan:

Klick   sen på   Nästa   för att starta installationen. Samtidigt erbjuder installationen dig att registrera din produkt på Atari-webbplatsen. Bara   klick    Stänga   och igen   Registrera aldrig .

När installationen är klar,   lämna tillbaka   på spelets fastighetsfönster och   klick   den här gången   Verifiera spelcacheens integritet .

Info för användare som inte är engelska   : Faktiskt kommer Steam nu att installera den ursprungliga spelfilen eftersom installationsprogrammet har installerat saknade filer, men det har mest installerat spelprogrammet på engelska. Verifieringscachen låter dig sätta spelprogrammet på ditt språk.

När verifieringen är klar kommer Steam att ladda ner några saknade filer.

Nu är ditt spel klart!
    [EN] Det går inte att initialisera grafiksystem
    Om du vid lanseringen ser ett fönster som visar felet " Kan inte initialisera grafiksystem " är att du antagligen är på Windows 8.

Gör först en   Högerklicka    RollerCoaster Tycoon 2   i ditt spelbibliotek och   klick    Egenskaper   .

Notera   : Skärmbilder är på franska, men du bör förstå förklaringarna.

Klick   sedan på   Lokala filer   fliken och   klick    Bläddra i lokala filer .

När fönstret som innehåller spelet är öppet, gör du en   Högerklicka    rct2.exe   och   klick    Egenskaper .

Nu,   klick    Kompatibilitet   fliken och   välj :   Kör det här programmet i kompatibilitetsläge för Windows XP Service Pack 2 .

Nu är ditt spel klart!