GOG-aktiveringsinstruktioner

Följ

Lägga till spel i ditt GOG-bibliotek med nyckeln från fanatical.com

GOG-spelnycklar inlöses på följande sätt:

1. Bläddra till https://www.gog.com/redeem.
    2. Håll musen över "SIGN IN" -menyn för att visa alternativ:
      Om du redan har ett GOG-konto klickar du på knappen "SIGN IN", om du inte har något GOG-konto ännu klickar du på knappen "CREATE ACCOUNT".
    3. Logga in på eller skapa ditt GOG-konto.
    4. Tillbaka på https://www.gog.com/redeem, ange nyckeln du fick via din fanatical.com-beställning (vi rekommenderar att du kopierar och klistrar in nyckeln för att undvika fel).
      Klicka sedan på den gröna knappen "Fortsätt".
    5. GOG bekräftar namnet på spelet du löser in.
      Förutsatt att detta är korrekt klickar du på den gröna knappen "Fortsätt" för att gå vidare.
    6. GOG kommer nu att bekräfta priset (som kommer att vara "GRATIS") och kräver att du klickar på knappen "BETAL FÖR DIN ORDER NU".
      Så länge du ser att produkten är "GRATIS" klickar du bara på "BETALA" -knappen för att slutföra processen utan ytterligare kostnad.

Ladda ner, installera och spela ditt spel

GOG rekommenderar att du använder deras GOG Galaxy-klient för att underhålla ditt GOG-bibliotek av spel och för att ladda ner och installera dessa spel från ditt GOG-bibliotek.

Om du inte redan har GOG Galaxy installerat på din Windows PC eller Mac, besök länken för att ladda ner installationsprogrammet:

• https://www.gog.com/galaxy
      I skrivande stund (december 2019) stöder GOG Galaxy Windows 7 (med Service Pack 1) eller nyare och Mac OS X 10.11 eller nyare.

För att ladda ner, installera och spela dina GOG-spel:

1. Starta GOG Galaxy-klienten
    2. Logga in på ditt GOG-konto
    3. Klicka på fliken "Bibliotek" i GOG Galaxy.
    4. Klicka på spelet du vill installera - du kommer till spelets sida.
    5. Klicka på INSTALL för att fortsätta.
      Du kommer att presenteras med ett nytt fönster, där du kan läsa licensavtalet och, beroende på spelet, ändra:
      • Spelspråk
      • Installationskatalog
      • Om du vill skapa en genväg
      • Ange alternativ för automatisk uppdatering
    6. Klicka på FORTSÄTT för att starta installationen.
    7. Spelet kommer att läggas till i sidofältet på vänster sida av Galaxy-fönstret.
      Installationsprocessfältet visas under spelets titel.
      När det är klart kan du klicka på PLAY för att starta spelet.

GOG Hjälp

GOG Ange ett eget hjälpcenter via: