Hur aktiverar jag min "Origin" EA-spelnyckel?

Följ

Första steget

Se till att du har Origin Windows-klienten installerad och att du har skapat och loggat in på ditt Origin-konto

Spel laddas ner via Origin Client , som du kan ladda ner medan du är inloggad på ditt Origin-konto härifrån eller genom att följa processen som förklaras nedan:

1. Gå till https://www.origin.com/en-gb/store
    2. Klicka på länken "Ladda ner" i det nedre vänstra hörnet.

3. Klicka på lämplig knapp för att ladda ner Origin Client-installationsprogrammet för din Windows- eller Mac-dator och använd det sedan för att installera Origin-klienten på din Windows- eller Mac-dator.

4. När du har laddat ned, kör Origin-installationsprogrammet för att installera Origin-spelklienten på din PC.
    5. Om du inte redan har ett Origin-konto väljer du att skapa ett konto när du kör spelklienten.

Aktiverar din ursprungsnyckel.

1. Kör spelklienten Origin och logga in på ditt Origin-konto.
      2. Välj ursprungsmenyn och välj sedan "Lös in produktkod"

3. Ange koden i aktiveringsrutan och klicka på NÄSTA.

Ladda ner och installera ett spel

Spel laddas ner, installeras och startas via Origin-klientapplikationen:

1. Starta Origin-klienten och logga in om du inte redan kör den.
    2. Välj rubriken "MY Game Library" i det vänstra sidofältet.

3. Hitta spelet i listan till höger.

4. För att ladda ner och installera ett spel, antingen:
      • Klicka på den nedåtpekande grå pilen i det nedre vänstra hörnet av spelbrickan.
      • Högerklicka på spelets bricka och välj "Ladda ner" från menyn som då visas.
      • Klicka på spelets ruta och sedan på knappen "Ladda ner".

Inställning för ursprung och EA.com-region

Fanatical.com kan leverera en regionnyckel för vissa produkter baserat på det land du har gjort ditt köp från.

Se till att din region är korrekt konfigurerad till rätt region.

Om du behöver ändra din inställning för ursprung eller EA.com-region kan du göra det i avsnittet "Regionala inställningar" på https://myaccount.ea.com/cp-ui/aboutme/index eller genom att följa processen som förklaras nedan :

1. Starta Origin-klienten och logga in på ditt Origin-konto
    2. Välj antingen menyn "Ursprung, EA-konto och fakturering...":

3. Klicka på länken "Redigera" i avsnittet "Regionala inställningar" på sidan "Mitt konto: Om mig":

Origin klientsupport