Anon 1404 saknar "Guldinnehållet"

Följ

Detta är ett problem som UBI är medvetna om, det påverkar ett litet antal användare.

För att spela Anno 1404 Venedig måste du starta tillägget separat. Detta är hur:

- Navigera till spelets installationskatalog. Detta är standardkatalogen:

C: \ Programfiler (x86) \ Ubisoft \ Relaterade mönster \ Anno 1404 - Gold Edition

- Leta efter en fil med namnet addon.exe

- Dubbelklicka på den här filen för att starta tillägget.

För ytterligare information rekommenderar vi att du besöker UBI: s webbplats på:

https://support.ubi.com/en-gb/Faqs/000027441/Accessing-the-Venice-Addon-Anno1404