Bethesda.net nyckelaktivering

Följ

Detta är inte en Steam-nyckel, det är en Bethesda.net-startnyckel.

Det kan lösas in via Bethesdat.net webbplats på följande sätt:

1. Navigera till https://bethesda.net/sv/panelen
    2. Om du redan har ett Bethesda.net-konto, klicka på knappen "LOGGA IN /SIGN UP" och ange dina Bethesda.net-kontouppgifter för att logga in
      Om du inte redan har ett Bethesda.net-konto, klicka på "LOGGA IN /SIGN UP" -knappen och klicka sedan på "SIGN UP" -knappen för att skapa ett.
    3. När du är inloggad på ditt Bethesda.net-konto klickar du på "Lös in kod" i menyn som visas när du klickar på "Meny" -knappen (längst upp till vänster) eller på din Bethesda.net-kontoikon (uppe till höger).
    4. Ange din kod och klicka på Lös in
      Alternativt kan du lösa in din kod direkt från Bethesda.net Launcher direkt (se nedan).

Eller inom Bethesda.net Launcher-appen:

1. Starta Bethesda.net-startprogrammet och logga in på ditt Bethesda.net-konto
      Om du inte redan har Bethesda.net Launcher-appen, ladda ner den via https://bethesda.net/en/game/bethesda-launcher
    2. Klicka på menyikonen i det övre vänstra hörnet och välj "Lös in kod":
    3. Ange (helst via Kopiera och klistra in) nyckeln från din fanatical.com-ordning i dialogrutan och klicka på "Lös in" -knappen:

När spelet har aktiverats på ditt Bethesda.net-konto laddas ner, installeras och startas från Bethesday.net Launcher-appen - du kan använda filtren "Mitt bibliotek" och "Installerat" i valet "Spel" för att bara visa de spel du har äger eller har redan installerat: