Anno 1040 Gold Edition - Åtkomst till "Venice" addon

Följ

Som noterat på Ubisofts supportsida :

För att spela Anno 1404 Venedig måste du starta addon separat.

Detta är hur:

1. Navigera till spelets installations katalog. Det här är standardkatalogen:
      C: \ Program Files (x86) \ Ubisoft \ Relaterade designer \ Dawn of Discovery - Gold Edition
      eller
      C: \ Program Files (x86) \ Ubisoft \ Relaterade designer \ Anno 1404 - Gold Edition
    2. Leta efter en fil med namnet anno.exe (Uplay version) eller addon.exe (cd-version)
    3. Dubbelklicka på den här filen för att starta tillägget

För ytterligare råd, kontakta Ubisoft Support .