Inaktiverar meddelanden på nätet

Följ

När du besöker fanatical.com med hjälp av en kompatibel webbläsare (t.ex. Chrome, Firefox) blir du tillfrågad om du vill ta emot meddelanden från fanatical.com via din webbläsare:

Krom

Windows och Mac

1. Klicka på Chrome-menyikonen (vanligtvis tre vertikala punkter i det övre högra hörnet av webbläsarens verktygsfält) och välj "Inställningar"
    2. Rulla på sidan och klicka på rubriken "Avancerat"
    3. Rulla på sidan och klicka på rubriken "Webbplatsinställningar":
    4. Klicka på rubriken "Meddelanden":
    5. Hitta "fanatical.com" i "Tillåt" -listan, klicka sedan på de tre punkterna i slutet av raden och välj "Ta bort" (eller "Blockera") från listan:

Mobil

1. Starta Chrome
    2. Klicka på ikonen "..." (meny), vanligtvis i det övre högra hörnet
    3. Bläddra till och tryck på "Webbplatsinställningar"
    4. Rulla till och tryck på "Meddelanden"
    5. Rulla till och tryck på https://www.fanatical.com
    6. Klicka på knappen "Rensa och återställ"
    7. Bekräfta att du vill blockera aviseringar

Firefox

1. Klicka på "Meny" -ikonen och välj "Alternativ":
    2. Klicka på rubriken "Sekretess och säkerhet" till vänster:
    3. Bläddra på sidan för att hitta avsnittet "Behörigheter" och klicka på "Inställningar" mot rubriken "Meddelanden" i detta avsnitt:
    4. Hitta och välj posten fanatical.com, klicka sedan på "Tillåt" och ändra till "Blockera" eller klicka på "Ta bort webbplats" -knappen. Klicka sedan på knappen "Spara ändringar":