Cookies policy

Följ

Uppdaterad 27 april 2018

Denna policy förklarar hur och när vi använder cookies på vår hemsida, fanatical.com.

Vad är en kaka

En cookie är en liten textfil som tillfälligt lagras på din dator av en webbserver. Filen är specifik endast för domänen som skriver filen och innehåller information som endast kan läsas av samma domän vid ett senare tillfälle.

Vissa kakor används alltid, var som vissa kakor bara används om du utför en särskild åtgärd på vår webbplats.

Använder vår webbplats cookies?

Ja, vi använder cookies - Vår webbplats har nödvändiga cookies, det kommer inte att fungera med dem. De är en grundläggande del av moderna webbplatser som kräver att information görs tillgänglig för servern vid ett senare tillfälle, till exempel för att lagra om en användare har utfört en viss åtgärd.

Prestandakakor är också placerade för att förstå din användning av vår webbplats så att vi kan göra förbättringar vid behov, till exempel visar de vilka sidor som är mest populära och hjälper oss att förbättra vår annonsering.

Sessionskakor finns för att lagra preferenser om några av de val du har gjort - till exempel om du har genomfört nödvändiga åtgärder för att få en kampanj. Det tar normalt 12 månader att klockor löper ut.

Vi använder även andra betrodda tredjeparts tjänster och plugins för att aktivera Tjänsten som kan använda cookies av andra skäl. Dessa kan innehålla, men är inte begränsade till, YouTube (vår online videotjänstleverantör). Twitter (social media service provider); Facebook (social media service provider); Tapfied affiliate nätverk; CJ Affiliate Network; och Google Tag Manager. De används för att tillhandahålla funktionalitet, till exempel om du gillar vår sida på Facebook.

Dessa plugins skickar information om den webbsida du besökte, din IP-adress och annan webbläsarrelaterad information. Vi är inte ansvariga för innehåll eller cookies som serveras av dessa tredje parter. Om du vill förstå hur dessa tjänster från tredje part behandlar dina personuppgifter, bör du hänvisa till den personliga integritetspolicyen på deras hemsida.

Hur inaktiverar jag cookies?

Du kan styra användningen av cookies på den enskilda webbläsernivån. Om du inaktiverar cookies kan du fortfarande besöka våra webbplatser, men din förmåga att använda vissa funktioner eller områden på webbplatser kan vara begränsad.

Din webbläsare har normalt möjlighet att kontrollera cookies. Om du vill veta mer om hur du kontrollerar cookie-inställningar via din webbläsare:

• Google Chrome

Klicka här för information om "Incognito" -läget och hantera cookie-inställningar i Chrome.
    • Mozilla Firefox

Klicka här för information om inställningarna "Private Browsing" och hantering av cookies i Firefox;
    • Internet Explorer

Klicka här för information om "InPrivate" och hantera cookie-inställningar i Internet Explorer
    • Safari

Klicka här för att läsa mer om "Privat bläddring" och hantera cookie-inställningar i Safari.

Om du vill lära dig mer om cookies, eller hur du kontrollerar, inaktiverar eller tar bort dem, besök http://www.aboutcookies.org för detaljerad vägledning. Dessutom tillåter vissa tredjepartsannonsnätverk, inklusive Google, användare att välja bort eller anpassa inställningar som är förknippade med din webbläsning. Om du vill veta mer om den här funktionen från Google, klicka här .