Mitt VPN blockeras på din webbplats

Följ

Tack för att du besökt Fanatical.com

Om du försökte besöka vår webbplats och har haft ditt besök blockerat kan vi ha upptäckt att din IP-adress är en del av ett anonymt VPN eller ett annat proxysystem.

För att få tillgång till vår webbplats rekommenderar vi att du inaktiverar sådana tjänster och besöker din Internetleverantörs standardinställningar.

Det finns många anledningar till att vi begränsar användningen av VPN, de är delvis

• Att strama kontrollen av ett litet antal användare som lägger många flera order för icke-personligt bruk.

• För att säkerställa att en region begränsad nyckel som du köper kommer att fungera i ditt eget land.

Även om vi inte helt har blockerat VPN, har vi gjort åtgärder för att säkerställa att leverantörer som orsakar problem hålls till ett absolut minimum.

Om du vill diskutera detta, vänligen öppna en supportbiljett och specificera din e-postadress för kontot.