Det går inte att ange betalkortdetaljer när du använder Kaspersky Internet Security

Följ

Kaspersky Internet Security innehåller ett alternativ för "Säkra pengar" som försöker omdirigera betalningssidor till sin egen webbläsare - detta är inte kompatibelt med Adyen-betalningsfönstret som används av www.fanatical.com.

När betalningskortfälten är blockerade och otillgängliga (enligt nedan):

Om du använder Kaspersky Internet Security måste du konfigurera Kasperskys "Säkra pengar" för att inte använda sin säkra webbläsare för fanatical.com.

Att göra detta:

1. Öppna Kaspersky Internet Security-programmet via Windows Start-menyn:

2. På huvudskärmen klickar du på knappen "Säkra pengar" ::

3. På skärmen "Säkra pengar" klickar du på länken Lägg till hemsida till Säkra pengar:

4. På skärmen "Säkra pengar, Lägg till webbplats":

1. Skriv www.fanatical.com i rutan "Webbplats för säkra pengar (URL)"
      2. Välj alternativet "Kör inte skyddad webbläsare"
      3. Klicka på "Lägg till" -knappen
      4. Klicka på ←-knappen

Efter att ha gjort ovan, uppdatera fanatical.com-webbsidan (t.ex. tryck på F5) och klicka sedan på "SÄKER KONTROLL" igen.