"Inköpsfel", "Oväntat fel", "Ogiltig nyckel" eller "Duplikatnyckel" som rapporteras när du aktiverar Ångknappar

Följ

Om Steam rapporterar antingen ett "Oväntat" eller "Köp" -fel när du försöker aktivera en nyckel.

Vänligen gör följande:

1. Kontrollera att du har den senaste tillgängliga versionen av Steam-klienten med menyn "Steam, Check for Steam Client Updates ...".
    2. Prova att logga ut och tillbaka till Ånga (tillåter Steam att uppdatera, om det behövs), kontrollera om spelet är det som redan finns i ditt bibliotek och om inte försök att aktivera nyckeln igen.
    3. Om problemet kvarstår kontaktar du oss med ordernummeret, fanatical.com-kontoens e-postadress. Kom ihåg att citera spelet och nyckeln som du har problem med och det fel som rapporteras av Steam.