Betalningsprocessor Ned

31 oktober 2018 09:20 (brittisk tid)

Vår betalningsverksamhet, Adyen, har upplevt ett avbrott vilket innebär att vi för närvarande inte kan behandla order.

Symtomen varierar och inkluderar:

• Knappen "SÄKER KONTROLL" sticks "REDIRECTING"
    • https://live.adyen.com rapporter "Den här sidan är tillfälligt inte tillgänglig."
    • Inga betalningsmetoder är tillgängliga för dig att välja från

Adyen är medveten om denna fråga och arbetar bråttom för att genomföra en lösning - vi är inte den enda handlaren som berörs av denna fråga.

Adysens statussida, genom vilken de skickar uppdateringar, är: https://www.adyen.com/status .