Fanatisk assistent - Vad är det, hur använder jag det och andra vanliga frågor

Följ

Fanatical Assistant är tillgängligt för både Chrome och FireFox via Chrome Web Store och Firefox Add-ons Manager .

Om du har uppdaterat till den nya Microsoft Edge baserad på Chromium , kan du installera Fanatical Assistant från Chrome Web Store efter att du först har tillåtit tillägg från andra butiker: Klicka på knappen "Inställningar och mer" (eller tryck på "Alt" + "F "), välj" Tillägg "och slå på" Tillåt tillägg från andra butiker ", gå sedan till Fanatical Assistants Chrome-butiksida och klicka på" Lägg till Chrome ".

Använd Fanatical Assistant för att få bättre priser på spel och få kupongkoder som är exklusiva för dig! Det bromsar inte din surfupplevelse - när det är lämpligt (se nedan) görs anonyma prisuppslag efter att sidan laddats ner.

Denna lättanvända tillägg meddelar dig automatiskt när ett spel du tittar på är billigare hos Fanatical. Det bästa av allt är att det ger dig exklusiva kampanjkoder (kuponger) så att du kan växa ditt spelbibliotek utan att bränna ett hål i din plånbok.

Här är bara några av de många fördelarna med att installera Fanatical Assistant:

• Spara tid och pengar på att leta efter de bästa erbjudandena på spel - få en omedelbar avisering direkt i din webbläsare när Fanatical har det bästa priset
    • Exklusiva kupongkoder för dig. Hur trevliga är vi ?!
    • Synkronisera och lägg till din Steam-önskelista till Fanatical så att du aldrig missar mycket igen
    • Missa aldrig en affär. Få de bästa Steam-spel- och paketavtalen som levereras direkt direkt till din webbläsare varje dag.
    • Priskontroller är anonyma - du behöver inte logga in på något konto för att använda assistenten

När du har installerat klickar du på eller klickar på Fanatical-ikonen i webbläsarens verktygsfält för att ändra inställningar eller visa aktuella erbjudanden och klicka /knacka sedan på alla erbjudanden som du är intresserad av för att öppna den sidan:

Konfigurera den fanatiska assistenten

Klicka /knacka på ikonen "Inställningar" i fönstret för Fanatisk assistent (markerad ovan med rött) för att få fram konfigurationsalternativ:

Anpassa innehåll

Välj vilka kategorier av erbjudanden du vill visas i popup-fönstret Fanatisk assistent. Alternativen inkluderar för närvarande:

• Topp säljare
    • Erbjudna erbjudanden
    • kuponger
      Vissa kuponger är endast tillgängliga via Fanatical Assistant och fungerar bara från webbläsare där Fanatical Assistant är installerat
    • Buntar
    • Nya utgåvor
    • Kommer snart
    • Slutar snart

Prismeddelanden

Fanatical Assistant kan varna dig (med hjälp av en informationsfält högst upp i din webbläsare) till erbjudanden som finns tillgängliga på fanatical.com relaterade till sidan du tittar på som visas nedan:

Priserna kommer att visas i den valuta som betalningen tas in via Fanatical.com med ett ungefärligt värde för lokal valuta (om det är annorlunda) och kommer att innehålla det bästa av alla tillgängliga kuponger som kan användas med spelet.

Klicka bara på "Lär dig mer" -knappen för att se eller köpa spelet via Fanatical.com:

Använd knappen "Lägg till i kundvagn" för att lägga till spelet i din Fanatical.com-vagn och applicera automatiskt den bästa tillgängliga kupongen för att få det bästa erbjudandet!

Du kan konfigurera om Fanatical Assistant ska varna dig:

• När du bläddrar i andra globala spelbutiker (inklusive Steam Store) från "Finns det någon affär". Du kan också välja om du alltid ska visa Fanatical.com-erbjudanden eller bara om Fanatical.com är billigare än den nuvarande butikssidan.
    • När du söker efter spel på Google eller Bing - om sökresultaten innehåller "Ångdriven" eller "Videospel" (eller regionala ekvivalenter) kommer Fanatical Assistant att leta efter matcher på fanatical.com om du har tillåtit att "Sökmotorer" ska vara övervakas
    • När du tittar på videospel (taggad "spel") på YouTube eller Twitch kommer Fanatical Assistant att leta efter matcher på fanatical.com om du har låtit "Videos" övervakas (vi kommer inte att kontrollera om du råkar titta på videor om , säg "kycklingar"!)

Önskelistan synk

Konfigurera om en fråga om att synkronisera din Steam-önskelista med din Fanatical.com-önskelista visas när du bläddrar i din Steam-önskelista och om Steam-spel som redan finns i ditt bibliotek tas bort automatiskt från din Fanatical.com-önskelista:

För att synkronisera dina Steam- och fanatiska önskelistor ... I en webbläsare där du har installerat Fanatical Assistant, gå till din Steam-önskelista i din webbläsare på https://store.steampowered.com/wishlist/ och se till att du är inloggad till både dina Fanatical- och Steam-konton - Fanatical Assistant kommer att uppmana att synkronisera din önskelista som visas nedan ...

Obs! Om ingenting händer när du klickar på "SYNC MY WISHLIST" -knappen, kan du försöka ta bort och installera om Fanatical Assistant-tillägget och se till att du ger det de begärda behörigheterna.

Ta bort den fanatiska assistenten

Du kan inaktivera eller ta bort (avinstallera) Fanatical Assistant enligt följande, beroende på din webbläsare:

• Chrome : Välj "Meny", "Fler verktyg, tillägg", klicka på "Ta bort" -knappen som är associerad med "Fanatisk assistent"
    • Firefox : Välj "Meny", "Tillägg", klicka på "..." -knappen associerad med "Fanatisk assistent" och välj "Ta bort"

Kontakta kundtjänster

Skicka synpunkter

Låt oss veta vad du tycker och hur kan förbättra den fanatiska assistenten!

Juridiska anmärkningar

Genom att använda denna tillägg godkänner du Fanaticals Allmänna villkor och Fanatical Assistants villkor . Behöver du något annat eller vill lära dig mer om oss? Besök det fanatiska hjälpcentret .