Fanatisk assistent - Vad är det, Hur använder jag det och andra vanliga frågor

Följ

Fanatisk assistent är tillgänglig för både Chrome och FireFox via Chrome Web Store och Firefox Add-ons Manager .

Använd Fanatical Assistant för att få bättre priser på spel och få kupongkoder som är exklusiva för dig! Det kommer inte att sakta ner din webbläsningsupplevelse - när det är lämpligt (se nedan) anonyma prisuppslag görs efter att sidan har laddats ner.

Den här lättanvända förlängningen meddelar dig automatiskt när ett spel du tittar på är billigare på Fanatical. Bäst av allt, det erbjuder dig exklusiva promo-koder (kuponger) så att du kan odla ditt spelbibliotek utan att bränna ett hål i din plånbok.

Här är några av de många fördelarna med att installera Fanatical Assistant:

• Spara tid och pengar på att söka efter de bästa erbjudandenen på spel - få en snabbmeddelande direkt i din webbläsare när Fanatical har det bästa priset
    • Exklusiva kupongkoder för dig. Hur trevligt är vi ?!
    • Synkronisera och lägg till din Steam Önskelista över till Fanatical så att du aldrig missar en hel del igen
    • Aldrig missa en affär. Få det bästa Steam-spelet och buntpaketet levereras direkt direkt till din webbläsare varje dag.
    • Priskontrollerna är anonyma - du behöver inte logga in på något konto för att kunna använda assistenten

När du är installerad klickar du på eller trycker på fanatiska ikonen i webbläsarens verktygsfält för att ändra inställningar eller visa aktuella erbjudanden och klicka sedan på /klicka på ett erbjudande som du är intresserad av att öppna den här sidan:

Konfigurera den fanatiska assistenten

Klicka /tryck på ikonen "Inställningar" i fanatikassistentens fönster (markerad ovanför i rött) för att ringa upp konfigurationsalternativ:

Anpassa innehållet

Välj vilka kategorier av erbjudanden du vill visas i fönstret Popup Fanatic Assistant, alternativ inkluderar för närvarande:

• Topp säljare
    • Utvalda erbjudanden
    • kuponger
      Vissa kuponger är endast tillgängliga via Fanatical Assistant och kommer bara att fungera från webbläsare där Fanatical Assistant är installerad
    • Buntar
    • Nya utgåvor
    • Kommer snart
    • Slutar snart

Prisanmälan

Den Fanatiska Assistenten kan varna dig (med hjälp av en informationsfält överst i din webbläsare) till erbjudanden som finns tillgängliga på fanatical.com relaterad till den sida du tittar på som visas nedan:

Priserna visas i den valuta som betalningen tas in via Fanatical.com med ett ungefärligt lokalvärde (om det är annorlunda) och kommer att innehålla det bästa av alla tillgängliga kuponger som kan användas med spelet.

Klicka bara på knappen "Learn More" för att visa eller köpa spelet via Fanatical.com:

Använd "Lägg i kundvagn" -knappen för att lägga till spelet i din Fanatical.com-kundvagn och använd automatiskt den bästa tillgängliga kupongen för att få den bästa affären!

Du kan konfigurera om den fanatiska assistenten ska varna dig:

• Medan du surfar på andra globala spelbutiker (inklusive Steam Store) från "Finns det något avtal". Du kan också välja om du alltid ska visa Fanatical.com-erbjudanden eller bara när Fanatical.com är billigare än den aktuella butikswebbplatsen.
    • När du söker efter spel på Google eller Bing - om sökresultatet innehåller "Steam Powered" eller "Video Game" (eller regionala ekvivalenter), kommer den Fanatical Assistant att söka efter matcher på fanatical.com om du har tillåtit "sökmotorer" att vara övervakas
    • När du tittar på spelvideo (taggad "spel") på YouTube eller Twitch, kommer den fanatiska assistenten att kolla efter matcher på fanatical.com om du har tillåtit "Videos" att övervakas (vi kommer inte att kontrollera om du råkar titta på videor om , säg "kycklingar"!)

Önskelista Sync

Konfigurera om en snabb att synkronisera din Steam Önskelista med din Fanatical.com Önskelista visas när du bläddra i din Steam Önskelista och om Steam-spel som redan finns i ditt bibliotek tas bort automatiskt från din Fanatical.com önskelista:

Att synkronisera dina Steam- och Fanatiska Wishlists ... I en webbläsare där du har installerat Fanatical Assistant, gå till din Steam Önskelista i din webbläsare på https://store.steampowered.com/wishlist/ och se till att du är inloggad in i både dina Fanatical och Steam konton - den Fanatical Assistant kommer att be om att synkronisera din önskelista som visas nedan ...

Ta bort den fanatiska assistenten

Du kan inaktivera eller ta bort (avinstallera) Fanatical Assistant på följande sidor beroende på din webbläsare:

• Chrome , eller välj Meny, Fler verktyg, Extensions
    • Firefox , eller välj Meny, Tillägg

Kontakta Kundtjänst

Skicka feedback

Låt oss veta vad du tycker och hur kan kan förbättra Fanatical Assistant!

Juridiska Anmärkningar

Genom att använda denna tillägg godkänner du Fanaticals Villkor & Villkor och Fanatic Assistant Villkor . Behöver du något annat eller vill veta mer om oss? Besök Fanatical Hjälpcenter .