Fanatical assistent - Användarvillkor

Följ

Användarvillkor

Uppdaterad: 16 juli 2018

Läs noggrant igenom användarvillkoren för Fanatic Assistant och Villkoren ("Avtalet") för den relevanta Fanatical webbplatsen för vilken Fanatical Assistant är eller kommer att konfigureras av dig (var och en "Applicable Site") innan du installerar eller använder Fanatical assistent. För användning med www.fanatical.com , se Fanatical.com Villkor . Genom att klicka på "Installera" -knappen (om tillämplig), eller genom att installera, aktivera, aktivera, använda eller på annat sätt få tillgång till Fanatical assistent accepterar du och accepterar att vara bunden av denna Avtal. Om du inte vill vara bunden av detta avtal klickar du inte på "Installera" och installerar inte, aktiverar, aktiverar, använder eller på annat sätt får tillgång till den Fanatical Assistenten.

1. Om Fanatical Assistant

Fanatical Assistant är en serie mjukvaruapplikationer som kompletterar din online shoppingupplevelse. Fanatical assistent (tillsammans med eventuella uppdateringar eller uppgraderingar, "Fanatical Assistant") erbjuds av Focus Multimedia Limited (sådan enhet, tillsammans med dess medlemsförbund, "Fanatical", "vi", "oss" eller "vårt") när de konfigureras för användning med www.fanatical.com . Du kan också välja att omkonfigurera Fanatical Assistant för en annan Fanatical webbplats när som helst. Genom att göra så godkänner du att du är bunden av användarvillkoren för användning av Fanatical Assistant med varje tillämplig webbplats.

2. Fanatical assistentinformation

Fanatical vet att du bryr dig om hur information om dig samlas in och bearbetas, och vi uppskattar att du litar på att vi kommer att göra det noggrant och förnuftigt. För information om hur vi behandlar din personliga information, se About Fanatical Assistant Privacy . När du använder Fanatical Assistant med www.fanatical.com , se vår fanatical.com Sekretesspolicy , vår Cookies Policy .

3. Ytterligare bestämmelser

Dessa Fanatical Assistant Användarvillkor inkluderar Villkoren för den aktuella webbplatsen.

4. Ändring

Fanatical förbehåller sig rätten att när som helst ändra ändringar i detta avtal genom att lägga ut de reviderade villkoren på den aktuella webbplatsen och /eller meddela dig om sådana ändringar via den Fanatical assistenten.

5. Programvara

Fanatical assistent använder viss programvara som beskrivs här.

6. Uppsägning

Du kan när som helst säga upp detta avtal genom att avinstallera eller inaktivera den Fanatical assistenten. Dessutom upphör dina rättigheter enligt detta avtal automatiskt om du inte följer något av detta avtals villkor eller om Fanatical avbryter den Fanatical assistenten. Vid eventuell uppsägning måste du sluta använda Fanatical Assistant. Fanatical kan också upphöra med din rätt att använda Fanatical Assistant när som helst, och i så fall kan det ändras för att göra det oanvändbart.

Om Fanatical Assistant Privacy

Uppdaterad: 16 juli 2018

För att driva, tillhandahålla och förbättra Fanatical Assistent och Fanatical marknadsföring, produkter och tjänster samlar Fanatical Assistant och behandlar webbinformation (webbadresser, söktermer, sökresultat, sidmetadata och begränsat sidinnehåll) från webbplatser som vi kan ha relevanta produkt eller service rekommendationer. Fanatical assistent förbinder inte denna information med ditt Fanatical konto, förutom när du interagerar med Fanatical Assistant (till exempel när du klickar på ett jämför resultat för att se produkten eller tjänsten på Fanatical).
    För att komplettera vår fanatical.com sekretesspolicy , här är en beskrivning av typerna av personuppgifter Fanatical assistentprocesser:

1. Information vi samlar automatiskt. Fanatical assistent samlar automatiskt information om webbplatser du visar var vi kan ha relevanta produkt- eller serviceanvisningar när du inte interagerar med Fanatical Assistant. Vi kopplar inte denna information till ditt Fanatical konto, förutom när du interagerar med Fanatical Assistant som beskrivs i "Information vi samlar när du interagerar med Fanatical Assistant" nedan. Denna information används för att driva, tillhandahålla och förbättra Fanatical Assistants jämförelsefunktioner och Fanatical marknadsföring, produkter och tjänster (inklusive företagsanalys och bedrägeri). Till exempel samlar och bearbetar vi webbadressen, sidans metadata och begränsat sidinnehåll på webbplatsen du besöker för att hitta en jämförbar Fanatical produkt eller tjänst för dig tillsammans med allmän information om din webbläsare och operativsystem.

2. Information vi samlar när du interagerar med Fanatical assistent: När du interagerar med Fanatical Assistant, kopplar vi webbläsarinformation till ditt Fanatical konto. I dessa fall fungerar Fanatical Assistant som en förlängning av Fanatical shopping erfarenhet och behandlar din personliga information i enlighet med Privacy Policy . Du kan till exempel interagera med Fanatical assistentens ikon, anmälningsfunktioner eller någon av Fanatical Assistants jämförelsefunktioner för att utforska och jämföra produkten eller tjänsten du tittar på webbplatser på Fanatical produkter och tjänster. I dessa fall samlar vi och behandlar webbläsarinformation relaterad till de Fanatical Assistantfunktionerna du interagerar med (inklusive information på webbplatsen du besökte, jämfört produkt eller tjänst, ditt Fanatical konto och din sökfråga).

Vilka val har jag? Du kan styra samlingen av "Information vi samlar in när du interagerar med Fanatical Assistant" genom att inaktivera relevanta Fanatical Assistant-funktioner i dina Fanatical Assistant-inställningar. Du kan också styra samlingen av "Information som vi samlar automatiskt" genom att inaktivera inställningarna för Konfigurera jämförelse.

Fanatical Assistant Tredjepartslicenser

Fanatical assistent innehåller följande programvara /licens för tredje part:

• Axios
      Upphovsrätt 2014-närvarande, Matt Zabriskie
    • Date-FNS
      Upphovsrätt 2018, Sasha Koss
    • Lodash
      Upphovsrätt 2012-2015, Dojo Foundation
    • Baserat på Underscore.js 1.7.0,
      Copyright 2009-2015 Jeremy Ashkenas, DocumentCloud och Investigative Reporters & Editors
    • Reagera
      Upphovsrätt (c) 2013-närvarande, Facebook, Inc.
    • Reactstrap
      Copyright 2016-Present, Eddy Hernandez, Chris Burrell, Evan Sharp
    • Redux
      Upphovsrätt (c) 2015-närvarande, Dan Abramov

Tillstånd beviljas härmed kostnadsfritt till den som erhåller en kopia av den här programvaran och tillhörande dokumentationsfiler ("Programvaran"), att handla i Programvaran utan begränsning, inklusive utan begränsning rättigheterna att använda, kopiera, ändra, sammanfoga , publicera, distribuera, sublicense och /eller sälja kopior av Programvaran och att tillåta personer till vilka Programvaran är avsedd att göra det, under förutsättning att följande villkor är uppfyllda:
    Ovanstående upphovsrättsmeddelande och detta meddelande om tillstånd ska inkluderas i alla kopior eller väsentliga delar av Programvaran.

PROGRAMVARAN LEVERAS "SOM DEN ÄR", UTAN GARANTI AV NÅGOT SÄTT, UTTRYCKT ELLER UNDERFÖRSTÅDD, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL GARANTIERNA FÖR SALGBARHET, EGNETHET FÖR ET SÄRSKILT SYFTE OCH INTRÄDNING. INNEHÅLLSFÖRSÄLJARE ÄR INTE HÄNDIGT FÖR ANSVAR, SKADOR ELLER ANNAN ANSVAR, OM EN ANSVAR AV KONTRAKTET SKADER ELLER ANNAN, UTAN ELLER I SAMBAND MED PROGRAMVARAN ELLER ANVÄNDNINGEN ELLER ANDRA FÖRHANDLINGAR I PROGRAMVARA.