Hur aktiverar jag mitt nyckellösa Ubisoft Uplay-köp?

Följ

Viktiga anteckningar

• Du KAN INTE presentera Uplay med nyckelfri aktiverat innehåll från ett Uplay-konto till ett annat - innehållet kommer att läggas till Uplay-kontot du loggar in under aktiveringsprocessen och kommer att förbli på det kontot.
      Om Uplay-kontot du loggar in redan äger innehållet kommer det nya innehållet att gå förlorat.
    • Vi är medvetna om ett problem på Ubisoft där en kampanj för abonnemangstjänsten Uplay + ibland visas efter att du loggat in på ditt Uplay-konto från din fanatical.com-beställning och om detta händer kan du inte slutföra aktiveringsprocessen - vi har rapporterat det här problemet till Ubisoft.
      Tills en lösning implementeras av Ubisoft, vänligen klicka tillbaka till fanatical.com-beställningen, uppdatera sidan (F5) och klicka för att starta om aktiveringsprocessen - du kan behöva upprepa detta tills Uplay + -kampanjen inte visas.
      Vi är verkligen ledsna för besväret detta orsakar, men lösningen ligger utanför vår direkta kontroll.
    • Observera att Uplay DLC inte kommer att lägga till innehåll i basspelet om det basspelet aktiveras via en annan plattform som Steam.
    • För att använda ditt nya Ubisoft-spel måste du Uplay-spelklienten installeras på din PC.
    • INLOGGNINGSFEL
      Om ditt försök att logga in inte lyckas ("Inloggningsfel" eller "Ogiltigt e-postmeddelande eller lösenord") och du är säker på att uppgifterna är korrekta, kontrollera att din webbläsare inte är konfigurerad för att avvisa cookies från tredje part (vilken iPhone /iPad Safari gör som standard) försök sedan igen eller i en annan webbläsare.

Steg 1 - Lägg till spelet på ditt UPlay-konto

1. För att lägga till spelet i ditt Uplay-konto klickar du på knappen "Logga in på Ubisoft".
    2. Om du redan är inloggad på ett Uplay-konto kan du klicka för att fortsätta och lägga till spelet i det redan inloggade på Uplay-kontot eller klicka på "Inte du?" för att lägga till spelet i ett annat Uplay-konto.
      NOTERA:
      • Du KAN INTE presentera Uplay med nyckelfri aktiverat innehåll från ett Uplay-konto till ett annat - innehållet kommer att läggas till Uplay-kontot du loggar in under aktiveringsprocessen och kommer att förbli på det kontot.
      • Om Uplay-kontot du loggar in redan äger innehållet kommer det nya innehållet att gå förlorat.
    3. Du kommer att presenteras med Ubisoft-inloggningsfönstret där du kan ange ditt Ubisoft-konto användarnamn och lösenord.
      Om du inte redan har ett Ubisoft-konto kan du klicka på 'Skapa ett Ubisoft-konto' och följa stegen som Ubisoft presenterar.
      Anmärkningar:
      • Om ditt försök att logga in inte lyckas ("Inloggningsfel" eller "Ogiltigt e-postmeddelande eller lösenord") och du är säker på att uppgifterna är korrekta, kontrollera att din webbläsare inte är konfigurerad för att avvisa cookies från tredje part (vilken iPhone /iPad Safari gör som standard) försök sedan igen eller i en annan webbläsare.
      • Kolla också efter webbläsarutvidgningar eller tillägg (inklusive adBlockers, till exempel Ghostery) som kan blockera öppningen av Uplay-inloggningsdialogen från din fanatical.com eller sida.
    4. Om Uplay visar en sida som marknadsför deras nya abonnemangstjänst "Uplay +" kan du inte slutföra aktiveringsprocessen - vi har rapporterat detta problem till Ubisoft.
      Tills en lösning implementeras av Ubisoft, vänligen:
      • Klicka tillbaka till fanatical.com-beställningen
      • Uppdatera sidan (F5)
      • Starta om aktiveringsprocessen - du kan behöva upprepa detta tills Uplay + -kampanjen inte visas.
    5. När du har loggat in ser du ordet "Aktivera", det betyder att spelet läggs till ditt Ubisoft-konto.
      part3 _-_ During_Activation.png
      Anmärkningar:
      • Om skärmen inte går från "Aktivera ...", försök antingen i en annan webbläsare eller försök i den aktuella webbläsaren efter att ha rensat cookies, kontakta oss om problemet kvarstår.

Steg 2 - Installera Uplay-klienten på din PC och logga in på den

1. Om du inte redan har en kopia av Uplay-klienten, ladda ner och installera den från https://uplay.ubi.com , klicka på " Ladda ner nu " för att ladda ner uplayinstaller.exe och kör /öppna den för att installera Upplägg klient.
    2. När Uplay är installerat, kör Uplay-klienten så ser du inloggningsskärmen:
    3. Logga in på UPlay
    4. Du kommer att se ditt spel visas i avsnittet "Spel" i Uplay-klienten.
      Anmärkningar:
      • Om spelet inte visas i avsnittet "Mina spel" i din Uplay-klient:
        • Kontrollera igen efter att Windows och Uplay-klienten har startats om.
        • Kontrollera avsnittet "UNINSTALLED" eller "HIDDEN" i din Uplay-klients spelbibliotek.
        • Kontakta Ubisoft Uplay Support direkt via https://support.ubi.com/sv-gb/ och skicka dem en kopia av din "C: \ Program Files (x86) \ Ubisoft \ Ubisoft Game Launcher \ logs \ launcher_log.txt" -fil (Observera att filens plats kan variera beroende på var du har installerat Uplay Client Game Launcher) så att de kan kontrollera dina kontoaktiveringar.
          Om Ubisoft Uplay Support inte kan lösa problemet, vänligen kontakta oss med texten i din korrespondens med Uplay

För mer information om Uplay-klienten, hur du kan installera, avinstallera eller verifiera ett spel, läs denna artikel .

Om du måste ange en CD-nyckel när du startar spelet läser du hans artikel .