Hur aktiverar jag mitt nyckellösa Ubisoft Uplay-köp?

Följ

Viktiga anteckningar

• Du KAN INTE ge Uplay nyckellöst aktiverat innehåll från ett Uplay-konto till ett annat - innehållet läggs till på det Uplay-konto du loggar in på under aktiveringsprocessen och kommer att finnas kvar på det kontot.
      Om Uplay-kontot du loggar in på redan äger innehållet kommer det nya innehållet att gå förlorat.
    • Observera att Uplay DLC inte kommer att lägga till innehåll till basspelet om det basspelet aktiveras via en annan plattform som Steam.
    • För att använda ditt nya Ubisoft-spel behöver du Uplay-spelklienten installerad på din PC.
    • INLOGGNINGSFEL
      Om ditt försök att logga in misslyckas ("Inloggningsfel" eller "Ogiltig e-postadress eller lösenord") och du är säker på att detaljerna är korrekta, kontrollera att din webbläsare inte är konfigurerad att avvisa tredjepartscookies (som iPhone/iPad Safari) kommer att göra som standard) och försök sedan igen eller i en annan webbläsare.
    • Ditt spel kanske inte visas om du inte har slutfört UBI Ytterligare säkerhet, Gå till
      Kontohantering - Säkerhet - (kontot behöver verifieras) - Stegverifiering - Aktivera - Välj E-post och ange den mottagna koden.

Steg 1 - Lägg till spelet på ditt UPlay-konto

1. För att lägga till spelet på ditt Uplay-konto klicka på knappen "Logga in på Ubisoft".
    2. Om du redan är inloggad på ett Uplay-konto kan du klicka för att fortsätta och lägga till spelet i det redan inloggade Uplay-kontot eller klicka på "Inte du?" för att lägga till spelet på ett annat Uplay-konto.
      NOTERA:
      • Du KAN INTE ge Uplay nyckellöst aktiverat innehåll från ett Uplay-konto till ett annat - innehållet läggs till på det Uplay-konto du loggar in på under aktiveringsprocessen och kommer att finnas kvar på det kontot.
      • Om Uplay-kontot du loggar in på redan äger innehållet kommer det nya innehållet att gå förlorat.
    3. Du kommer att presenteras med Ubisofts inloggningsfönster där du kan ange ditt användarnamn och lösenord för ditt Ubisoft-konto.
      Om du inte redan har ett Ubisoft-konto kan du klicka på "Skapa ett Ubisoft-konto" och följa stegen som Ubisoft presenterar.
      Anmärkningar:
      • Om ditt försök att logga in misslyckas ("Inloggningsfel" eller "Ogiltig e-postadress eller lösenord") och du är säker på att detaljerna är korrekta, kontrollera att din webbläsare inte är konfigurerad att avvisa tredjepartscookies (som iPhone/iPad Safari) kommer att göra som standard) och försök sedan igen eller i en annan webbläsare.
      • Kolla även efter webbläsartillägg eller tillägg (inklusive adBlockers, såsom Ghostery) som kan blockera öppningen av Uplay-inloggningsdialogrutan från din fanatical.com eller sida.

4. När du har loggat in kommer du att se ordet "Aktivera", vilket betyder att spelet läggs till på ditt Ubisoft-konto.
      Anmärkningar:
      • Om skärmen inte går vidare från "Aktivera...", försök antingen i en annan webbläsare eller försök i den aktuella webbläsaren efter att du har rensat cookies och kontakta oss sedan om problemet kvarstår.

Steg 2 - Installera Uplay-klienten på din PC och logga in på den

1. Om du inte redan har en kopia av Uplay-klienten installerad, ladda ner och installera den från https://uplay.ubi.com , klicka på ' Ladda ner nu ' för att ladda ner uplayinstaller.exe och kör/öppna den för att installera Uplay klient.
    2. När Uplay är installerat, kör Uplay-klienten och du kommer att se inloggningsskärmen:
    3. Logga in på UPlay
    4. Du kommer att se att ditt spel är listat i avsnittet "Spel" i Uplay-klienten.
      Anmärkningar:
      • Om spelet inte visas i din Uplay-klients avsnitt "Mina spel":
        • Kontrollera igen efter att ha startat om Windows och Uplay-klienten.
        • Kontrollera avsnittet "UNINSTALLERAD" eller "HIDDEN" i din Uplay-klients spelbibliotek
        • Kontakta Ubisoft Uplay Support direkt via https://support.ubi.com/en-gb/ och skicka dem en kopia av filen "C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\logs\launcher_log.txt" (observera att filens plats kan variera beroende på var du har installerat Uplay Client Game Launcher) så att de kan kontrollera dina kontoaktiveringar.
          Om Ubisoft Uplay Support inte kan lösa problemet, vänligen kontakta oss med texten till din korrespondens med Uplay

För mer information om Uplay-klienten, hur du kan installera, avinstallera eller verifiera ett spel, läs den här artikeln .

Om du måste ange en CD-nyckel när du startar spelet, läs den här artikeln .