Hur använder jag mina nya Rockstar-nycklar?

Följ

Om du har köpt ett Rockstar-spel (till exempel GTA V eller LA Noire) måste du aktivera den här knappen via Rockstar Games-webbplatsen.

Observera: Rockstar-tangenterna kommer INTE att aktiveras på Steam

Rockstar-tangenter kan aktiveras antingen i Rockstar Launcher eller via Rockstar-webbplatsen - båda metoderna förklaras nedan.

Använda Rockstar Launcher

1. Om du inte redan har Rockstar Launcher installerat, ladda ner och installera den från https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher .
    2. Starta Rockstar Launcher och logga in på ditt Rockstar Social Club-konto.
    3. Klicka på "R" -ikonen i det övre högra hörnet och klicka på alternativet "Lös in kod":
    4. Ange din Rockstar Social Club-nyckelkod (från din fanatical.com-ordning) i formuläret och klicka på "CHECK" -knappen och fortsätt sedan aktiveringsprocessen: