Hur använder jag mina nya Rockstar-nycklar?

Följ

Om du har köpt ett Rockstar-spel (t ex GTA eller L.A Noire) behöver du aktivera denna nyckel via Rockstar Games webbplats.

OBS: Rockstar-nycklar kan INTE aktiveras på Steam

Gör så här för att aktivera ditt spel hos Rockstar

1. Gå till https://socialclub.rockstargames.com

2. Om du inte redan har ett Rockstar Social Club-konto, klicka på "Gå med i Social Club" och öppna ett konto om du inte redan har ett - det är gratis!

Om du redan är medlem i Rockstar Social Club, klicka på "Logga in" för att komma åt ditt konto.

3. Gå till https://socialclub.rockstargames.com/activate

4. Kontrollera att du är inloggad på Rockstar Social Club som den användare som vill äga spelet.

5. Leta upp det spel du har köpt i listan.

6. Klicka på "Använd Rockstar-kod" på denna sida.

7. Ange den kod du har fått från Fanatical.com i rutan och klicka på "Aktivera".

8. Du kan därefter bekräfta beställningen och klicka på "Ladda ner till Windows".

9. Detta kommer att ladda ner konfigurationsverktyget. Du kan använda detta för att installera och spela alla dina Rockstar-spel.