Hur använder jag min rabattkupong?

Följ

Kupongkoder för fanatical.com och ibland släpptes för att göra våra erbjudanden ännu bättre!

De kan tillhandahållas:

• Via webbplatsen, i vilket fall de kan användas med något konto
    • Via förlängningen av fanatisk assistent för Chrome eller Firefox
    • I ett email skickat direkt till enskilda fanatical.com kunder, i vilket fall de:
      • Kan vara specifik för den e-postadress de skickades till och kan inte användas med andra fanatical.com-konton.
        Om din kupongkod avvisas som ogiltig, kontrollera att du är inloggad på fanatical.com med hjälp av den e-postadress till vilken kupongkoden skickades.
      • Kan bara användas en gång.

De tillhandahålls dock, rabattkuponger är endast giltiga under en bestämd tidsperiod och får inte användas i kombination med vissa spel och buntar (vanligtvis från specifika utvecklare, pre-release titlar, stjärna erbjudanden eller ibland buntar). Om du försöker använda en rabattkod med ett spel / bunt som inte är tillåtet eller värdet på vagnen efter rabatten är under det minsta vagnvärdet som är tillåtet med kupongen kommer ett meddelande att visas i din vagn tillsammans med produkten som indikerar koden är inte tillämplig på den produkten.

För att använda en rabattkupong, enkelt:

1. Lägg till alla produkter du vill köpa i din kundvagn
    2. Visa din kundvagn
    3. Klicka på "Lös in en kupongkod":
    4. Ange sedan din kupongkod och klicka på "Apply" -knappen:
      Cart-EnterCouponCode .png
      Koder är vanligtvis högsta kvalitet, så var försiktig med att ange koden som du såg / mottog den
    5. Kontrollera att rabatten har tillämpats och vagnens pris minskade på lämpligt sätt - om koden inte fungerade:
      • Kontrollera om några meddelanden om produkter i din kundvagn är oförenliga med kupongkoden eller om ditt varukorgsvärde är lägre än det som krävs för att använda kupongkoden
      • Om du får en unik kupong via e-post, kolla inloggad på fanatical.com med hjälp av den e-postadress till vilken kupongen skickades
      • Försök kupongkoden igen, var försiktig så att du säkerställer att rätt övre / små bokstäver används
      • Fortsätt inte om du inte vill köpa till originalpriset - rabatten kan inte tillämpas retroaktivt
    6. Om problemet kvarstår, kontaktstöd , bifogar helst en skärmdump av din kundvagn men minst anmärkning:
      • En beskrivning av frågan
      • Varorna i din vagn och det totala värdet på din vagn
      • Kupongkoden du angav
    7. När rabatten är korrekt tillämpad klickar du på knappen "SÄKER KONTROLL" för att betala och reservera dina nycklar till det angivna priset. Priser och nycklar är inte reserverade förrän du fortsätter genom kassan.

VIKTIGA ANTECKNINGAR

• Du kan inte använda flera rabattkuponger i en enda utcheckning
    • Rabattkuponger har ofta restriktioner, det kan innebära:
      • Minsta varukorgsvärde efter rabatt tillämpas, t.ex. AUD2.00 / USD2.00 / CAD2.00 / EURO2.00 / GBP2.00
      • Kan inte användas med vissa typer av produkter, t.ex. Star Deals, Pre-release titlar, Bundles
      • Kan inte användas med specifika titlar

Om du försöker att använda en rabattkupong när du inte fyller i innehållet i kupongen (eller inkludera exkluderade produkter) får du veta när du tillämpar kupongen. Var god kontrollera noga vilken rabatt som har tillämpats innan du klickar på "SÄKER KONTROLL"