"Tyvärr, vi kan inte kontrollera privata eller begränsade profiler" när jag försöker gå med i din Steam-grupp?

Följ

För att kunna gå med i vår Steam-grupp kräver Steam att:

• Ditt Steam-kontots profil är "Offentligt" och INTE "privat" eller "bara vän".
      Om du vill ändra ditt Steam-kontos profil gör du följande i Steam-klientapplikationen:
      1. Visa först din Steam-profil. Detta kan göras på flera sätt:
        • Klicka på alternativet "Profil" som visas när du flyttar musen över ditt Steam-användarnamn till höger om ordet "COMMUNITY":
        • I det övre högra hörnet klickar du på pilen nedåt bredvid ditt Steam-kontos användarnamn och klickar sedan på "Visa profil":
      2. Klicka på knappen "Redigera profil":
      3. Klicka på länken "Min integritetsinställningar":
      4. Ställ in "Min profil" på "Offentligt"
      5. Granska delinställningarna och ändra dem efter behov
    • Du har köpt spel till ett värde av USD 5,00 (eller mer) från Steam webbshop eller lagt till minst USD 5,00 till mer i din Steam-plånbok.

Detta förklaras mer i följande Steam-artikel:

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3330-IAGK-766