Är nycklar som säljs av Fanatical region låst eller globalt inlösningsbar?

Följ

Om du undrar om ett spel ska aktiveras i ditt land ...

Vissa spel är regionlåsta, vilket innebär att de inte alls kan aktiveras i specifika länder eller att de aktiverar alternativa (t.ex. mindre våldsamma eller utan specifikt innehåll som nazistrelaterade) i specifika länder.

Om ett spel kommer att aktiveras i alla länder, innehåller vi inte några indikationer på de länder som den kommer att vilja eller inte kommer att delta i.

Om ett spel har regionala begränsningar, inkluderar vi en indikation på om spelet kommer eller inte kommer att aktiveras i det land du kopplar ifrån som visas nedan ...

Green tick betyder att spelet aktiveras på din upptäckta plats:

Rött kors betyder att spelet inte aktiveras på din upptäckta plats och du kan inte lägga till produkten i din kundvagn:

Spel med regionala begränsningar

Om spelet har andra regionala begränsningar så kan /kan inte användas i en specifik lista över länder, en "Mer" (">", markerad i rosa   nedan) indikatorn är närvarande:

Klicka på det regionala blocket (markerat med rosa på bilden ovan) för att se en lista över andra länder där spelet kan /kan inte aktiveras:

Ytterligare information kan ibland hittas för Steam-spel via https://steamdb.info/ genom att leta efter spelets ång-id nummer som du kan hitta genom att klicka på länken som ingår i varje Steam-spelets beskrivning för att se spelet på Steam.

Om du fortfarande är osäker, vänligen skapa en supportbiljett för att kontakta oss och fråga om det.