Hur fungerar det?

Följ

Vi levererar inte fysiska produkter, istället får du ett spel "nyckel" (en unik för din sekvens av siffror och bokstäver) som fungerar som ett slags lösenord för att du kan ladda ner, installera och spela ett spel.

Spelnycklarna är unika för dig och kan bara lösas in en gång, främst kommer de att fungera på Steam-plattformen , om inte annat anges i spelets systemkrav.

Om du inte redan har den installerad på din dator, se den här artikeln för detaljer om hur du installerar Steam-klienten .

Du måste logga in till Steam med hjälp av ett Steam-konto. Om du inte redan har en, vänligen se den här artikeln för detaljer om hur du skapar ett ångkonto .

När du har loggat in på ditt Steam-konto använder du de nycklar du har fått från vår hemsida. För att lägga till spelen i ditt Steam-bibliotek och ladda ner, installera och spela upp dem på din dator - se den här artikeln för mer information om denna process .