Har du ett telefonnummer?

Följ

Vi finner att 99% av kundförfrågningarna löses inom 1 dag med hjälp av biljettsystem .

Om biljetten är av sådan art att vi faktiskt behöver prata med dig, var snäll och fråga oss ditt telefonnummer eller fråga oss. Vi är UK baserade, engelsktalande.

Vi letar alltid efter att förbättra vår kundservice och support erbjudanden och en dag kan vi lägga till ett direktnummer för telefonnummer.

Vi försöker inte undvika att prata med dig, vi älskar våra kunder - men på grund av BundleStars globala karaktär kan vi bäst stödja dig med detta biljettsystem.