Hur tar jag bort eller avbryter mitt konto?

Följ

För att radera ett konto behöver du helt enkelt öppna en biljett till oss och vi ska göra resten.

Om du redan har köpt från oss, var vänlig och ta med ett beställningsnummer från ditt konto och från den ordern en ångknapp - för att bekräfta din tillgång till och äganderätten till det konto du ber om att raderas.

När ett konto har tagits bort kan du inte längre se dina historiska fakturor eller nycklarna du har köpt.

Se till att du har kopierat alla dina nycklar om du inte redan har löst in dem, så kommer du inte längre kunna se dina nycklar i ett kontoområde.

Klicka högst upp till höger för att öppna en supportbiljett och berätta din e-postadress och tidigare ordernummer.

Obs! Prenumerationen på det mailade nyhetsbrevet är separat och måste göras förutom att du begär ditt konto radering - använd länken "unsubscribe" som ingår i varje nyhetsbrev för att ta bort dig från den listan.