Orderstatus: "Manuell auktorisation"? - Varför har jag dem?

Följ

Betalningspliktig granskning

Ibland går vårt bedrägeri in och kräver att vi manuellt godkänner ditt köp.

Detta händer sällan men uppträder oftast på konton som är nya (även om det kan hända även för äldre konton, särskilt om betalningsuppgifter ändras), det är inget att oroa sig för och vi är mycket ledsna för förseningen.

99% av våra beställningar levereras direkt, vi beklagar att du har haft detta problem.

Varför händer det?

Manuella godkännanden kan hända av olika orsaker och brukar uppstå om du har flera konton på vår webbplats, har avvikelser i dina betalningsmetoder eller använder ett kort för vilket bekräftelse av CVV-nummer inte är tillgängligt. eller du använder ett VPN-, proxy- eller TOR-nätverk

Så:

• Se till att du inte beställer för många nycklar utanför vår normala orderpolitik. Våra nycklar är för hemanvändare som behöver nycklar till deras familj och vänner.
    • Se till att du inte har mer än ett normalt antal användarkonton från en enda IP-adress
    • Se till att du inte använder en privat VPN-server, proxyserver eller TOR-nätverket som alla kommer att gömma din sanna plats. Inaktivera alla plugin-program i din webbläsare som kan erbjuda sekretess.

Vad händer med min order?

Manuell auktoriseringsorder kommer att resultera i ett av följande:

1. Din beställning kommer att levereras. Du har redan betalat så att du endast har debiterats priset vid det att du beställde - även om det ändrats sedan eller erbjudandet har löpt ut.
      Vi skickar e-post till dig när din beställning har levererats och den relaterade nyckeln är tillgänglig för att avslöja.

2. Ordern kommer att behöva mer information från dig. Som en del av vår manuella auktoriseringsprocess kan vi kontakta dig via e-post (antingen till din e-postadress för konto eller, om det är lämpligt, din e-postadress för PayPal-konto) om att få mer information för att hjälpa oss att slutföra godkännandeprocessen - kolla dessa brevlådor för meddelanden och svara med den begärda informationen ASAP för att påskynda processen.
      Denna ytterligare information hjälper oss att bestämma om du vill slutföra ordern eller återbetala ordern.

3. Betalningen kommer att återbetalas och order avbeställas utan att du kontaktar dig för ytterligare information.

Hur lång tid tar det?

Manuella godkännanden avslutas ofta inom en halvtimme, men kan resultera i en fördröjning på 1 eller 2 timmar. Den maximala tiden är en (brittisk) arbetsdag.

Jag har väntat för länge?

Om du har väntat på mer än några dagar eller om du behöver dina nycklar snabbare, var god kontakta oss genom att skapa en supportbiljett ( klicka här för att skapa en supportbiljett ).