Vad är Steam?

Följ

Spel som säljs på vår hemsida är vanligtvis inlösta på Steam. Vi levererar inte leverans fysisk, boxad produkt ger dig istället "nycklar" (sekvenser av bokstäver och siffror) som är unika för dig som du löser in (in) i Steam för att få tillgång till spelet så att du kan ladda ner det och köra det på din PC.

De flesta spel är tillgängliga för Windows, vissa är tillgängliga för Mac OSX och /eller Linux - det är viktigt att kontrollera "Systemkrav" för varje spel innan du köper för att säkerställa att datorn och operativsystemet du använder stöds.

Ånga är ett gratis program som låter dig hantera dina spel, köpa nya och interagera med Steamsamhället.

Ånga laddas ner från www.steampowered.com

Mer information om installation och användning av Steam finns i denna artikel .