Kan jag få återbetalning?

Följ

När du köper från vår hemsida får du en nyckel som ska användas på Steam (eller ibland en annan plattform).

För att kunna lösa in en nyckel måste du först "Reveal Key" för en produkt.

Återbetalning om nycklarna inte har avslöjats eller (om det är levererat med nyckelkort och aktiverade Uplay-spel) aktiverat

Om du har en beställning under 14 dagar gammal, utan uppenbarade nycklar eller (för nyckelkort levererade Uplay-spel) aktiverade spel , vänligen kontakta vårt supportteam . I det här fallet, kom ihåg att meddela oss ditt beställningsnummer. Vi kommer att arbeta med dig och återbetala din beställning.

Om du har en order som fortfarande finns i "Manuell auktorisation" och önskar har den återbetalats kan du också kontakta vårt supportteam . Återigen, berätta ditt ordernummer för att hjälpa oss.

Om du bor i Europeiska unionen, avslöjar du din nyckel eller aktiverar spelet nyckellöst i ditt Uplay-konto, innebär du att du avstår från din rätt att avbryta ditt köp enligt bestämmelserna om konsumentkontrakt (Information, Annullering och Ytterligare Avgifter) 2013 om utförandet av våra tjänster har påbörjad (till exempel om produktaktiveringsnyckeln har blivit meddelad till dig).

Återbetalning om nycklarna har uppenbarats

Genom att avslöja en nyckel eller aktivera ett nyckelvärd levererat Uplay-spel kan du bara få en återbetalning om det finns ett tekniskt problem med spelet.

För att hjälpa dig att kontrollera om ett spel är kompatibelt med ditt datorsystem innan du köper, tillhandahåller Fanatical.com systemkrav för varje digital produkt som vi säljer. Om du inte är säker på om ett spel ska fungera på din dator, vänligen kolla Systemkraven (och plattformar som stöds, t.ex. Windows, Mac OS X och Linux) innan du köper. Du kan också använda länken "Visa på ånga" för att nå Steam-sidan om det specifika spelet för att granska eventuella diskussioner som skickats av användare av specifika spel.

Om det bara är ett fall som du har köpt felaktigt, tyvärr, eftersom nyckeln är offentlig, kan vi inte acceptera den igen. Detta är som förklaras i våra användarvillkor . Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som kan orsakas.

Om du inte är nöjd med ditt köp av någon annan anledning eller behöver ytterligare hjälp för att göra spelet funktionen, tveka inte att kontakta vårt supportteam . Om vi inte kan göra matchfunktionen korrekt efter diagnos och felupplösning, ger vi dig en återbetalning.