Kan jag få återbetalning?

Följ

När du köper från vår hemsida får du en nyckel som ska användas på Steam (eller ibland en annan plattform).

För att kunna lösa in en nyckel måste du först "Reveal Key" för en produkt.

Återbetalning om nycklarna inte har avslöjats

Om du har en order som finns i en "Manuell auktorisering" -stat och önskar har den återbetalats eller en "Komplett" order som inte har haft sina nycklar avslöjad. Och ordern levererades inom de senaste 14 dagarna, var god kontakta Kontakta supportgruppen . I det här fallet, kom ihåg att berätta ditt ordernummer.

Om du bor i Europeiska unionen innebär det att du avstår från din rätt att avbryta ditt köp enligt bestämmelserna om konsumentkontrakt (Information, Annullering och Ytterligare Avgifter) 2013 om utförandet av våra tjänster har börjat (till exempel om produktaktiveringsnyckeln har blivit avslöjad för dig).

Återbetalning om nycklarna har uppenbarats

Genom att avslöja en nyckel kan du inte få återbetalning för ett köp om du har köpt felaktigt. Nyckeln är offentlig och vi kan inte acceptera den igen. Detta är som förklaras i våra användarvillkor . Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som kan orsakas.

För att hjälpa dig att kontrollera om ett spel är kompatibelt med ditt datorsystem innan du köper, tillhandahåller Fanatical.com Systemkrav för alla digitala produkter som vi säljer. Om du inte är säker på om ett spel ska fungera på din dator, vänligen kolla Systemkraven (och stödja plattformar, t.ex. Windows, Mac OS X och Linux) innan du köper. Du kan också använda länken "Visa på ånga" för att nå Steam-sidan om det specifika spelet för att granska eventuella diskussioner som skickats av användare av specifika spel.

Om du inte är nöjd med ditt köp av någon annan anledning och behöver ytterligare hjälp för att spelet ska fungera korrekt, tveka inte att kontakta vårt supportteam . Om vi ​​inte kan göra matchfunktionen korrekt efter diagnos kan vi undersöka eventuellt återbetalning.