Hämta Remote Help Utility (TeamViewer - PC eller Mac)

Följ

Klicka på lämplig länk nedan, beroende på vilken typ av dator du använder:

TeamViewer-verktyget visar då ett ID och ett lösenord (lösenordet ändras varje gång du startar om programmet, så bara en person som känner till det aktuella lösenordet och ID kan ansluta till din dator).

Stäng eller minimera alla fönster eller program som visar privat information och lämna TeamViewer-programmet och vidarebefordra det visade ID-numret och det aktuella lösenordet till tekniken Fanatical.com i ett mail . Vi kommer att ansluta ASAP (måndag till torsdag 09:30 till 17:00 och fredag ​​09:30 till 15:00 - med undantag av allmänna helgdagar och helgdagar i England.

Du kan antingen stanna i telefon med oss ​​medan vi arbetar på din maskin, eller du kan hänga upp och luta dig tillbaka och titta på oss.

När vi är klara kommer vi att koppla från din dator. Du får ett meddelande om att vi har kopplats bort.

När vi har kopplats bort kommer vi inte längre att kunna ansluta igen utan att du kör programmet igen och du ger oss ett nytt lösenord.

När vi har kopplats från kommer vi inte längre att kunna se din skärm eller komma åt din dator.