Hur använder jag nycklar till andra DRM-plattformar?

Följ

Den här sidan innehåller inlöseninformation på följande tangenter:

Neverwinter: Fire of Heart

Så här löser du din Free Neverwinter Cloak Bundle

Obs! Det här är INTE en Steam-nyckel

Din kostnadsfria paket måste lösas in senast den 2 januari 2019 och kan tillämpas på alla Neverwinter- konton (endast PC). Tyvärr, detta erbjudande är inte giltigt i Ryssland.

Så här löser du din Free Neverwinter Cloak Bundle

1. Besök www.playneverwinter.com för att installera och starta Arc-klienten om du inte redan har det.
    2. Välj kugghjulsikonet högst upp till höger om klienten.
    3. Välj "Aktivera en produkt", skriv in postkoden och klicka på "Nästa".
    4. Välj "Bibliotek" längs navigeringsfältet till vänster, leta efter Neverwinter och starta spelet.
    5. Besök Rewards Claim Agent i Protector's Enclave för att hävda ditt gratis paket.

Bethesda.net

Så här löser du din Rage 2 nycklar

Obs! Det här är INTE en Steam-nyckel. Vänligen se följande artikel för information om hur du löser in Bethesda-koden:

https://help.bethesda.net/app/answers/detail/a_id/34274/~/how-do-i-redeem-a-code-for-the-bethesda.net-launcher%3F

IObit-programvaruhämtning, aktivering och utvecklare vanliga frågor

Nedladdningar

Använd lämplig länk nedan för att ladda ner programvaruinstallatörerna. Dessa installerar programvaran i "trial" -läge - använd de unika nycklarna som du mottog genom din fanatical.com-ordning för att aktivera programvaran för att fungera i fullläge under den angivna tidsperioden.

E-postregistrering krävs INTE efter aktivering med den unika licensnyckel som tillhandahålls av fanatical.com för att använda denna IObit-programvara.

Produkt Installer Download Användarguide Licensgränser
    Förare Booster 6 Pro Windows Installer Användarmanual 1 år, 3 enhetslicens
    IObit Uninstaller 8 Pro Windows Installer Användarmanual 1 år, 3 enhetslicens
    Startmeny 8 Pro Windows Installer Användarmanual 1 år, 3 enhetslicens
    Advanced SystemCare 11 Pro Windows Installer Användarmanual 1 år, 3 enhetslicens
    IOTransfer 3 Pro Windows Installer Användarmanual Livstid, 3 enhetslicens
    Smart Defrag 6 Pro Windows Installer Användarmanual 1 år, 3 enhetslicens
    Protected Folder Pro Windows Installer Användarmanual 1 År, 1 Enhetslicens
    MacBooster 7 Pro Mac Installer Användarmanual Livstid, 3 enhetslicens
    IObit Malware Fighter 6 Pro Windows Installer   1 År, 1 Enhetslicens
    Avancerad SystemCare Ultimate 11 Pro Windows Installer   1 år, 3 enhetslicens

Bistånd

Utvecklaren tillhandahåller följande länkar:

Stash spel innehåll inlösen

Stash är en fri att spela spel tillgängligt via Steam här .

Nyckeln som säljs av Fanatical.com ger följande extra innehåll för Stash :

• 500 medaljonger
    • Fanatic Exclusive Peg Base
    • Fanatisk Exklusiv Mount
    • + 25% Evanescent XP Booster (2 timmars varaktighet) x2
    • Hearth Beacons x5
    • Citronkakor av Faeyora (ta bort xp-skuld) x2
    • Läromedel x5
    • Dungeon Camp Material x5
    • Healing Potion x5
    • Mana Potion x5

Nyckeln som tillhandahålls av fanatical.com är inlöst "in-game" efter att ha lanserat spelet från Steam enligt följande:

1. Klicka på knappen Medaljongshoppning:
    2. Klicka på CLAIM CODE-knappen:
    3. Ange koden och klicka på knappen "Kravskod":
    4. Medaljonger kommer att gå till ditt Frogdice Community Account (FCA).

Föremål kommer att finnas i din belöningsinventarie. (Tryck på "i" eller använd gränssnittsknappen längst ned till höger.)

CyberLink-tangenter

Den här artikeln gäller följande produkter:

• Photodirector 8 Deluxe
    • MakeupDirector2
    • ColorDirector 5 LE
    • PowerDirector 14 LE
    • Skärminspelare 1
    • AudioDirector 7 LE
    • ActionDirector 2
    • MediaEspresso 7.5
    • YouCam 7 deluxe
    • PowerDirector 15 Ultra Udemy Course
    • Bröllopspaket (används av PowerDirector)
    • Holiday Pack 7 (används av PowerDirector)
    • Travel Pack 5 (används av PowerDirector)
    • Action Pack (Används av ActionDirector & PowerDirector)

Nycklarna för dessa produkter löses in enligt följande, de kommer INTE att aktivera på Steam.

1. Besök http://www.cyberlink.com/event/BS/17Q4/digitalcopy.
    2. Ange din e-postadress och klicka på "Skicka" -knappen:
      Du kommer att skickas ett e-postmeddelande som innehåller länkar för att du ska kunna återkomma till den här processen.
    3. Du kommer att avanceras till en hämtningssida från vilken du kan hämta installationsprogrammen för den nivå du har köpt:
      • Vissa paket är bara tillgängliga efter att du har angett den lämpliga nyckeln som tagits emot i din fanatical.com-order och klickar på den gröna "Bekräfta" -knappen.
      • Klicka på lämplig orange "Download" -knapp för att ladda ner paketet eller få tillgång till Udemy-kursen.
        För Udemy-kurser, använd nyckeln du fick i din fanatical.com-order som en kupong på udemy.com för att få gratis utemy-kursen.
    4. För applikationer, använd den nedladdade installationsprogrammet för att installera varje applikation eller paket på din Windows-dator.
    5. När du uppmanas ange den nyckel du fick från din fanatical.com-ordning för att låsa upp programvaran:
      Obs! Aktiveringar för varje produkt är begränsade

VIKTIGA ANMÄRKNINGAR FÖR UDEMY-kurser

1. Genom att klicka på den orange knappen "Download" kommer du direkt till lämplig Udemy Course på www.udemy.com.
    2. Klicka bara på "Lägg i kundvagn" för att lägga in produkten i din korg. Klicka sedan på "Gå till kundvagn".
    3. Kopiera och klistra in din Udemy-nyckel i rutan "Använd kupongkod" (nedanför Knappen Kassa). Klicka på "Apply".
    4. Klicka på "Checkout" och slutför processen.
    5. Detta kommer att ge dig utemykursen. Du debiteras inte för denna process.

Registrering

Du kan när som helst registrera CyberLink-programvaran. Vi rekommenderar dock starkt att du registrerar din programvara så snart som möjligt, så CyberLink kan ge dig fullt stöd om du behöver det. Den största fördelen med att registrera en produkt är att du kan hämta din CyberLink-nyckel när som helst. Till exempel, om nyckeln har gått vilse, eller när du behöver installera om programvaran igen.

För att registrera CyberLink produkter:

• Klicka på "Starta, Alla program, Din CyberLink-programvara , On-line Registration"
    • Fyll i formuläret som visas
    • Klicka på "Registrera nu".

Bröllops-, rese-, semester- och åtgärdspaketets installationsmapp

Som standard installerar dessa paket i följande mapp:

C: \ Programfiler (x86) \ CyberLink \ Mallar \ Creative Design Pack \ Travel Pack 5

Giants Programvaruknappar

För att aktivera din nyckel:

1. Besök https://eshop.giants-software.com/downloads.php

2. Ange produktnyckeln som du köpt från vår webbplats i rutan
    3. Klicka på DOWNLOAD
    4. Spelet laddas ner till dig.