Top 10 FAQs

Följ

Är denna webbplats en bluff? Jag kan inte tro på priserna !!

Nej, den här webbplatsen är definitivt inte en bluff.

Vi har hundratusentals nöjda kunder, av vilka många vill berätta för oss hur bra vi är. Läs våra TrustPilot.com recensioner här

Hur ska jag presentera nycklar till någon annan?

Du kan presentera nycklar till vem du vill, men utan ett inbyggt gåvaalternativ är det bäst att beställa nycklarna i ditt namn och sedan skicka nycklarna till den person som du vill ta emot spelen.

Var försiktig om du pratar om ett regionbegränsat spel . Om du köper ett spel för regionen du bor i, men vill ge det här begränsat till en region får du en kopia som är lämplig för regionen du ansluter till - kontrollera att den som du skickar nyckeln till är i en region för vilken nyckeln du fick är också lämplig.

Hur ändrar jag mitt e-postadress eller lösenord för fanatiskt konto?

När du är inloggad på ditt konto väljer du "Ditt konto, din profil"

Härifrån välj välj "Ändra e-post" eller "Ändra lösenord" beroende på vad du vill ändra.

Jag har inte fått min e-postbekräftelse email!

Vårt system skickar dessa direkt efter att ha skapat ett konto så att du får dem efter några minuter.

Om du fortfarande inte har fått dem efter den här tiden och de inte finns i mappen "spam" kan du ha skapat ett konto med fel email-adress - kolla e-postadressen genom att gå till "Ditt konto, din profil".

Orderstatus: "Manuell auktorisation"? - Varför har jag dem?

Om din order har blivit stoppad för manuell auktorisering, så beställer du antingen för många inom en 48-timmarsperiod eller då innebär orderens egenskaper att vi måste manuellt granska beställningen.

För en mer detaljerad beskrivning av processen läs vår hjälptjänst för handledning för behöriga myndigheter

Jag får meddelandet "Duplicate Key" när du löser in en nyckel på Steam

Det finns flera anledningar till varför en nyckel kan visa som "duplicera" när den löses in, till exempel:

• Nyckeln har inte blivit omhändertagen och någon har kopierat den och inlöste nyckeln innan du använde den
    • Utvecklaren har dragit tillbaka spelet från ångan eller annullerat på annat sätt mycket gamla och oförlösta nycklar - men nycklarna har nästan aldrig fördefinierade utgångsdatum. Försök att aktivera ett spel så snart som möjligt, eftersom den äldre en nyckel blir mindre sannolikt att vi ska kunna rätta till problem om de uppstår
    • Vårt system har felaktigt försett dig med en duplikat nyckel.

Snälla kontakta vår supportavdelning för att begära assistans - inkludera ditt beställningsnummer och spelet och nyckeln som du har problem med. Vi spårar nyckeln och erbjuder den bästa lösningen.

Kan jag få återbetalning?

Det beror på om nyckeln har uppenbarats eller inte, eller om nycklarna köptes mer än 14 dagar sedan. Om den produkt du behöver återbetala är en bunt måste alla nycklar i bunten vara avslöjda.

Vår återbetalningssida förklarar mer detaljerat, klicka här för att visa det.

Betalningsmetoder tillgängliga

Vi stöder för närvarande alla stora kreditkort, plus Paypal, plus i vissa regioner stöder vi även Qiwi Wallet och Alipay.

För en fullständig lista se vår betalningssätt sida