Topp 10 vanliga frågor

Följ

Är den här webbplatsen en bluff? Jag kan inte tro priserna !!

Nej, den här webbplatsen är definitivt inte en bluff.

Vi har hundratusentals nöjda kunder, varav många vill berätta för oss hur bra vi är. Läs våra TrustPilot.com recensioner här

Hur ska jag gåva nycklar till någon annan?

Du kan gåva kvalificerade beställningar direkt från kassan eller din orderhistorik.

Mer information finns i artikeln nedan:

Hur ändrar jag min Fanatical-kontos e-postadress eller lösenord?

När du är inloggad på ditt konto väljer du 'Ditt konto, din profil'

Härifrån väljer du 'Ändra e-post' eller 'Ändra lösenord' beroende på vad du vill ändra.

Jag har inte fått min e-postbekräftelse via e-post!

Vårt system skickar dessa direkt efter att du skapat ett konto så att du kommer att få dem efter några minuter.

Om du fortfarande inte har fått dem efter den här tiden och de inte finns i mappen "skräppost" kan du ha skapat ett konto med fel e-postadress - kontrollera e-postadressen genom att gå till "Ditt konto, din profil".

Beställningsstatus: "Manuell auktorisering"? - Varför har jag dem?

Om din beställning har stoppats för manuell auktorisering beställer du antingen för många under en 48-timmarsperiod eller där betyder egenskaperna för din beställning att vi måste granska beställningen manuellt.

För en mer detaljerad beskrivning av processen , läs vår hjälpsida för manuell auktorisering

Jag får meddelandet 'Duplicate Key' när jag löser in en nyckel på Steam

Det finns flera anledningar till att en nyckel kan visas som "duplikat" när den löses in, till exempel:

• Nyckeln har inte tagits om och någon har kopierat den och löst in nyckeln innan du använde den
    • Utvecklaren har dragit tillbaka spelet från Steam eller på annat sätt annullerat mycket gamla och icke-lösta nycklar - även om nycklar nästan aldrig har fördefinierade utgångsdatum försöker du aktivera ett spel så snart som möjligt ju ju äldre en nyckel blir desto mindre sannolikt är vi kunna åtgärda problem om de uppstår
    • Vårt system har felaktigt försett dig med en dubblettnyckel.

Kontakta vår supportavdelning för att begära hjälp - inkludera ditt beställningsnummer och spelet och nyckeln som du har problem med. Vi spårar nyckeln och erbjuder den bästa lösningen.

Kan jag få en återbetalning?

Detta beror på om nyckeln har avslöjats eller inte, eller om nycklarna köptes för mer än 14 dagar sedan. Om produkten du behöver återbetalning för är en bunt måste alla nycklar i bunten avslöjas.

Vår återbetalningssida förklarar mer detaljerat, klicka här för att se den.

Betalningsmetoder tillgängliga

Vi stöder för närvarande alla större kreditkort, plus Paypal, plus i vissa regioner stöder vi också Alipay.

För en fullständig lista, se vår sida för betalningsalternativ