Sekretesspolicy för

Följ

1: a maj 2018.

Sekretesspolicy för

denna sekretessinformation berättar om den information som vi samlar in från dig när du registrerar dig till vårt nyhetsbrev eller skapa ett konto på vår hemsida. Att samla in denna information, vi agerar som registeransvarig och, enligt lag, vi är skyldiga att förse dig med information om oss, om varför och hur vi använder dina data, och om rättigheterna du har över ditt data.

Vilka är vi?

vi är Fanatical.com, en del av fokus Multimedia Ltd. Vår adress är :

Focus Multimedia Ltd. Our address is The Studios, Lea Hall Enterprise Park, Wheelhouse Road, Brereton, Rugeley, Staffordshire, WS15 1LH. England.

Du kan kontakta oss per post på adressen ovan, via e-post på support@fanatical.com eller per telefon på + 44 (0) 1889 570156.

termerna ”du” ”din”, och ”ditt” hänvisar till de kunder som använder vår webbplats och tjänster. Vi är fast beslutna att skydda integriteten hos våra besökare; denna policy anger hur vi noggrant kommer att behandla dina personuppgifter.

vi måste inte ha ett uppgiftsskyddsombud, så eventuella förfrågningar om vår användning av dina personuppgifter bör riktas till kontaktuppgifterna som ovan.

vår data skydd registreringsnummer är Z6755854.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

(a) Information som du frivilligt lämnar till oss:

• information som du tillhandahåller genom avtal till oss i syfte att registrera ett konto på vårt system;
    • information som du uttryckligen ger oss för att prenumerera på våra e-postmeddelanden eller nyhetsbrev.
    • annan information som du väljer att skicka till oss

(b) Information som vi samlar in automatiskt:

• information om datorn och dina besök på och användning av denna webbplats (inklusive din IP-adress, geografiskt läge, typ av webbläsare och version, operativsystem system, remiss källa, längd på besök, sidvisningar, och navigering på webbplatsen);
    • uppgifter om alla transaktioner som genomförs mellan dig och oss på eller vad gäller denna webbplats, inklusive information som avser alla inköp som du gör av våra varor eller tjänster.

Varför samlar vi informationen?

(a) skapa ett konto

när du skapar ett konto som vi kommer att använda denna information, tillsammans med ett lösenord som du väljer, att säkra dina inköp till dig. Din order kommer att låsas till detta konto för framtida tillgång.

vi kan använda din personliga information till:

• administrera webbplatsen;
    • förbättra din webbupplevelse genom att anpassa webbplatsen;
    • aktivera din användning av tjänsterna som är tillgängliga på webbplatsen;
    • tillhandahålla dig tjänster som köpts via webbplatsen;
    • skicka rapporter och fakturor till dig, och samla in betalningar från dig;
    • skicka du allmänna (icke-marknadsföring) kommersiella meddelanden;
    • inbjuder dig att granska webbplatsen med en betrodd tredje part tjänst;
    • Kontrollera att du uppfyller några åldersgränser som gäller för våra produkter

(b) prenumerera på våra nyhetsbrev

vi kommer att använda din personliga information till:

• skickar du personlig e-post som innehåller information om våra egna produkter och ibland relaterade tjänster, vilket ofta inkluderar specialerbjudanden. Vi kommer endast skicka vårt nyhetsbrev för så länge du fortsätter att samtycka.  Vi mailar dig flera gånger i månaden.

Vad gör vi med din information?

din information lagras säkert på vår databas och delas endast med de tredje parter som krävs för att göra det möjligt för oss att driva vår butik och erbjuda dig särskilda erbjudanden och kampanjer.

kategorierna av 3rd party mottagare med vilka informationen delas är:

Din information lagras både i och utanför Storbritannien. Data som lagras utanför UK anförtros till företag som erbjuder samma BNPR nivå av säkerhet.

vi använder inte informationen för att göra automatiserade beslut som kan påverka dig.

Hur länge behåller vi dina uppgifter för?

information och köpa kontohistoriken hålls på våra system för så länge du har ett konto på vårt system, sedan lagligt för ytterligare sju år efter någon konto stängning.

prenumerationer på nyhetsbrev hålls så länge du fortsätter att samtycka till att få vårt nyhetsbrev.

Dina rättigheter över din information

av lag, du kan fråga oss vilken information vi har om dig, och du kan be oss att korrigera eventuella felaktigheter.

du kan också be att raderas, kan du be oss att ge dig en kopia av informationen och du kan begära att vi slutar behandla din information.

Hur du ber oss att sluta behandla din kontoinformation.

om du önskar för oss att stoppa bearbetning kontoinformation då det enklaste sättet att göra detta är att annullera ett konto.  Detta kommer att ta bort åtkomst till ditt konto och kommer att flagga kontot och tillhörande data att tas bort efter lagring.    Läs denna ytterligare information för att begära ett konto avbokning

Hur du ber oss att sluta behandla din e-prenumerationsinformation.

du kan återkalla ditt samtycke att ta emot våra e-prenumeration när som helst, en 'Unsubscribe' knappen ingår i slutet av någonsin prenumeration e-post som vi skickar till dig, bara klicka på denna länk och följa instruktionerna.

dessutom du kan maila oss eller skriva till oss med hjälp av kontaktuppgifterna ovan.

Din rätt att klaga

om du har ett klagomål om vår användning av din information, kan du kontakta Information Commissioner's Office via deras hemsida på https://ico.org.uk eller skriva till dem på:

Information Commissioner's Office
    Wycliffe House
    Water Lane
    Wilmslow
    Cheshire
    SK9 5AF
    England