Integritetspolicy

Följ

1 maj, 2018.

Integritetspolicy

Detta sekretessmeddelande berättar om den information vi samlar in från dig när du registrerar dig för att få vårt nyhetsbrev eller skapa ett konto på vår hemsida. När vi samlar in denna information, agerar vi som datakontrollant och enligt lag är vi skyldiga att ge dig information om oss, om varför och hur vi använder dina data och om de rättigheter du har över dina uppgifter.

Vilka är vi?

Vi är Fanatical.com, en del av Focus Multimedia Ltd. Vår adress är The Studios, Lea Hall Enterprise Park, Wheelhouse Road, Brereton, Rugeley, Staffordshire, WS15 1LH. Du kan kontakta oss via post på ovanstående adress, via mail på support@fanatical.com eller via telefon på +44 (0) 1889 570156.

Begreppen "du", "din" och "din" hänvisar till kunderna som använder vår hemsida och tjänster. Vi är engagerade i att skydda vår webbplatsens besökares integritet. Denna policy beskriver hur vi noggrant behandlar din personliga information.

Vi är inte skyldiga att ha ett dataskyddspersonal, så alla frågor om vår användning av dina personuppgifter bör adresseras till kontaktuppgifterna ovan.

Vårt personnummer är Z6755854.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

(a) Information som du frivilligt ger oss:

• information som du kontraktligt tillhandahåller för oss för att registrera ett konto i vårt system
    • information som du uttryckligen ger oss för att kunna prenumerera på våra e-postmeddelanden och /eller nyhetsbrev;
    • annan information som du väljer att skicka till oss

(b) Information som vi samlar in automatiskt:

• Information om din dator och om dina besök på och användning av den här webbplatsen (inklusive din IP-adress, geografiskt läge, webbläsartyp och version, operativsystem, referenskälla, besökstid, sidvisningar och webbplatsnavigering);
    • Information om eventuella transaktioner som utförts mellan dig och oss på eller i samband med denna webbplats, inklusive information om eventuella inköp du gör av våra varor eller tjänster.

Varför samlar vi in ​​denna information?

(a) Skapa ett konto

När du skapar ett konto använder vi denna information tillsammans med ett lösenord du väljer för att säkra dina inköp till dig. Dina beställningar kommer att vara låsta till det här kontot för framtida åtkomst.

Vi kan använda din personliga information till:

• administrera webbplatsen;
    • förbättra din webbupplevelse genom att personifiera webbplatsen;
    • aktivera din användning av de tjänster som finns tillgängliga på webbplatsen;
    • tillhandahålla tjänster som köpts via webbplatsen;
    • skicka uttalanden och fakturor till dig och samla in betalningar från dig
    • skicka dig allmän (icke-marknadsföring) kommersiell kommunikation;
    • bjuda in dig att granska webbplatsen med hjälp av en betrodd tredjepartstjänst
    • verifiera att du uppfyller alla åldersbegränsningar som gäller för våra produkter

(b) Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi använder din personliga information till:

• skicka dig personliga e-postmeddelanden som innehåller information om våra egna produkter och ibland relaterade tjänster, som ofta inkluderar specialerbjudanden. Vi skickar bara vårt nyhetsbrev så länge du fortsätter att godkänna. Vi kommer att maila dig flera gånger i en månad.

Vad gör vi med din information?

Din information lagras säkert i vår databas och delas endast med de tredje parter som krävs för att vi ska kunna använda vår butik och erbjuda dig specifika erbjudanden och kampanjer.

De kategorier av tredje part mottagare som dessa data delas med är:

Din information lagras både inom och utanför Storbritannien. Alla uppgifter som lagras utanför Storbritannien tilldelas företag som erbjuder samma GDPR-säkerhetsnivå.

Vi använder inte informationen för att göra automatiska beslut som kan påverka dig.

Hur länge håller vi din information till?

Din kontoinformation och inköpshistorik sparas på våra system så länge du har ett konto på vårt system, sedan lagligt i ytterligare sju år efter eventuell kontoavslutning.

Nyhetsbrev prenumerationer hålls så länge du fortsätter att godkänna att få vårt nyhetsbrev.

Dina rättigheter för din information

Genom lag kan du fråga oss vilken information vi håller om dig, och du kan be oss att korrigera eventuella felaktigheter.

Du kan också begära att det raderas, du kan be oss att ge dig en kopia av informationen och du kan begära att vi slutar behandla din information.

Hur frågar vi oss om att sluta behandla din kontoinformation.

Om du önskar att vi slutar behandla kontouppgifter, är det enklaste sättet att göra det här för att begära avbokning av kontot. Detta tar bort åtkomsten till ditt konto och kommer att flagga kontot och dess tillhörande data som ska tas bort efter lagringen. Vänligen läs den här ytterligare informationen för att få ett kontoavbeställning

Hur frågar vi oss om att sluta behandla din epostabonnemangsinformation.

Du kan återkalla ditt samtycke för att få vår epostabonnemang när som helst, en "Avsluta" -knapp ingår i slutet av det e-postmeddelande som vi skickar till dig, klicka bara på den här länken och följ anvisningarna.

Dessutom kan du maila oss eller skriva till oss med hjälp av kontaktuppgifterna ovan.

Din rätt att klaga

Om du har ett klagomål om vår användning av din information kan du kontakta informationskommissionärens kontor via deras hemsida på https://ico.org.uk eller skriva till dem på:

Informationskommissionärens kontor
    Wycliffe House
    Water Lane
    Wilmslow
    Cheshire
    SK9 5AF