Pakiet KingSlayer — zniżka bonusowa

    Bonus BundleFest 2,00 $ ZNIŻKI

    OSZCZĘDZAJ DUŻO, kupując pakiet KingSlayer!

    Kup pakiet 1 lub 2 zestawu KingSlayer i uzyskaj zniżkę w wysokości 2 USD na zakup Diamentowej Kolekcji – Zbuduj swój własny zestaw (uruchomienie we wtorek 24 maja, godz. 8:00 PT /17:00 CET /16:00 BST).

    Bonus dostępny tylko przez ograniczony czas. Rabat dotyczy tylko zakupu Diamentowej Kolekcji - Zbuduj swój własny pakiet. Kupon rabatowy dostępny tylko przy zakupie zestawu KingSlayer albo poziomu 1 lub poziomu 2.

    Wartość kodu rabatowego 2 USD /1,60 GBP /2 EUR /2,50 CAD /2,80 USD /R120 /J250

    Czy ten artykuł był pomocny?
    Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 3

    Chcesz się z nami skontaktować?

    Jeśli nadal chcesz się z nami skontaktować, prześlij prośbę o wsparcie, klikając poniższy przycisk.