Polityka prywatności

    Obserwuj

    1 maja 2018 r.

     

    Polityka prywatności

    prywatności informuje o informacje, które zbieramy od Ciebie, po zalogowaniu się do naszego newslettera lub utworzyć konto na naszej stronie internetowej. Przy zbieraniu tych informacji, działamy jako kontroler danych i, przez prawo, jesteśmy zobowiązani do informacji o nas, o tym, dlaczego i w jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane, i o prawach mają nad swoim


    Kim jesteśmy?

    jesteśmy Fanatical.com, część Focus Multimedia Ltd. Nasz adres to:

    The Studios, Lea Hall Enterprise Park, Wheelhouse Road, Brereton, Rugeley, Staffordshire, WS15 1LH. England.

    Kontakt drogą pocztową na powyższy adres, wysyłając e-mail na support@fanatical.com lub telefonicznie pod numerem + 44 (0) 1889 570156.

    terminy "ty", "Twój", i "Twoje" odnoszą się do klientów korzystających z naszej witryny i usług. Jesteśmy zobowiązani do ochrony prywatności osób odwiedzających nasze strony; Niniejsza Polityka określa jak będziemy ostrożnie traktować dane osobowe.

    nie jesteśmy zobowiązani do ochrony danych, więc jakiekolwiek informacje dotyczące naszego korzystania z Twoich danych osobowych należy kierować do danych kontaktowych powyżej.

    naszych na numer rejestracyjny ochrony danych jest Z6755854.

     

    Jakie dane osobowe gromadzimy?

    (a) informacje dobrowolnie do nas:

    • informacje, które umownie podasz nam do celów rejestracji konta w naszym systemie;
    • informacje, które jawnie dostarczyć do nas w celu subskrybowania naszych powiadomienia e-mail i biuletyny;
    • wszelkie inne informacje, które chcesz wysłać do nas


    (b) informacje, które gromadzimy automatycznie:

    • Informacje o komputerze i wizyt i korzystania z tej strony (w tym adres IP, położenie geograficzne, rodzaj przeglądarki i wersja, system operacyjny, źródło skierowania, długość wizyty, odsłon, a witryny nawigacji);
    • informacje odnoszące się do jakichkolwiek transakcji przeprowadzonych pomiędzy użytkownikiem a nami w dniu lub w odniesieniu do tej strony, w tym informacje dotyczące wszelkich zakupów naszych towarów lub usług;

     

    Dlaczego gromadzimy te informacje?

     

    () Tworzenie konta

    podczas tworzenia konta, będziemy używać tych informacji, w połączeniu z hasłem, możesz wybrać, aby zabezpieczyć Twoje zakupy do Ciebie. Zamówienia zostanie zablokowany do tego konta, aby uzyskać dostęp do przyszłego.

    używamy Twoich danych osobowych do:

    • administrowania witryną;
    • poprawić twój pasienie się przeżycie przez personalizacji strony internetowej;
    • umożliwienia korzystania z usług dostępnych na stronie internetowej;
    • dostarczania Państwu usług zakupionych za pośrednictwem strony internetowej;
    • Wyślij rachunków i faktur i pobierania opłat od Ciebie;
    • wysłać ogólnych informacji handlowych (obrotu);
    • Zapraszam do przeglądania witryny za pomocą usługi zaufanej strony trzeciej;
    • Sprawdź, że spełnia ograniczenia wiekowe naszych produktów

     

    (b) Zapisz się do naszego newslettera

    będziemy używać Twoich danych osobowych do:

    • wysyłania spersonalizowanych wiadomości e-mail zawierający informacje na temat naszych produktów i od czasu do czasu powiązane usługi, które często zawierają specjalne oferty. Tylko wyślemy Ci nasz newsletter tak długo, jak możesz w dalszym ciągu wyraża zgodę.  Wyślemy Ci wiele razy w miesiącu. 

     

    Co robimy z informacjami?

    Twoje dane są bezpiecznie przechowywane w naszej bazie danych i jest tylko udostępnione stronom trzecim, wymagane w celu umożliwienia nam do obsługi naszego sklepu i zaoferować konkretne oferty i promocje.

    Kategorie 3 innych odbiorców, z którymi ten dane jest udostępniane są:

    Twoje informacje są przechowywane zarówno wewnątrz, jak i poza granicami Wielkiej Brytanii. Wszelkie dane przechowywane poza UK powierza się firm, które oferują ten sam poziom GDPR zabezpieczeń.

    nie używamy informacji wszelkie zautomatyzowane decyzje, które mogą na Ciebie wpłynąć.


    Jak długo przechowujemy Państwa informacje?

    historia informacje i zakupu konta znajduje się na naszych systemów, tak długo, jak masz konto w naszym systemie, następnie prawnie przez kolejne siedem lat po dowolnego konta zamknięcia.

    subskrypcji biuletynu są przechowywane tak długo, jak można nadal wyraża zgodę na otrzymywanie newslettera.


    Praw w stosunku do informacji

    przez prawo, użytkownik może poinformować nas jakie posiadamy informacje o Tobie, i może poprosić nas, aby poprawić wszelkie nieścisłości.  

    można również poprosić to ma być usunięty, możesz poprosić o nas aby uzyskać kopię informacji, i możesz poprosić o zaprzestanie przetwarzania informacji.

     

    Jak do nas aby zatrzymać przetwarzanie informacji o koncie.   

    Jeśli chcesz, aby zatrzymać przetwarzanie informacji o koncie, a następnie Najprostszym sposobem na to jest do żądania anulowania konta.  To spowoduje usunięcie dostępu do swojego konta i wola Flaga na konto i skojarzonych danych do usunięcia po retencji.    proszę przeczytać te dodatkowe informacje wniosku o unieważnienie konta

     

    Jak do nas aby zatrzymać przetwarzanie informacji o subskrypcji e-mail.   

    można wycofać swoją zgodę na otrzymywanie naszych wiadomości e-mail subskrypcji w dowolnym momencie, przycisk 'Anuluj subskrypcję' znajduje się na końcu kiedykolwiek subskrypcji wiadomości e-mail, który do Ciebie wyślemy, po prostu kliknij na ten link i postępuj zgodnie z instrukcjami.

    Dodatkowo możesz napisz do nas lub napisz do nas korzystając z danych kontaktowych powyżej.

     

    Prawo do złożenia skargi

    Jeśli masz złożyć skargę na nasze korzystanie z informacji, możesz skontaktować się z Information Commissioner's Office za pośrednictwem swojej strony internetowej w https://ico.org.uk lub napisz do nich na:

    Information Commissioner's Office
    Wycliffe House
    Water Lane
    Wilmslow
    Cheshire
    SK9 5AF
    England

     

    Czy ten artykuł był pomocny?
    Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 62 z 82

    Chcesz się z nami skontaktować?

    Jeśli nadal chcesz się z nami skontaktować, prześlij prośbę o wsparcie, klikając poniższy przycisk.