Hoe activeer ik mijn Iolo System Utilities.

Bedankt voor het aanschaffen van de bundel met systeemhulpprogramma's.

Systeemmechanica,
    het hoofdprogramma installeren en activeren

Uw Iolo-sleutels moeten allemaal worden geactiveerd in het hoofdproduct van System Mechanics dat wordt gedownload van: https://sm.iolo.com/ - het is een handige 55Mb groot.

Voer na het downloaden het installatieprogramma uit:

Eenmaal geïnstalleerd, hebt u System Mechanic geïnstalleerd, voert u het registratie-e-mailadres en het serienummer van uw Fanatical-bestelling in.

System Mechanic wordt nu geïnstalleerd en geactiveerd.

Uw andere Iolo-sleutels activeren,

Om Drive Scrubber, Privacy Guardian, Malware Killer of System Shield te activeren, start u door het hoofdprogramma System Mechanics uit te voeren.

Wanneer System Mechanic verschijnt, kiest u het sleutelpictogram in de bovenste balk en het scherm Productinformatie verschijnt.

Voltooi de activering door elke sleutel één voor één te kopiëren en te plakken in het vak 'Voer een activeringssleutel in' en klik op de knop Nu activeren.

De respectieve module wordt geregistreerd in uw hoofdsysteemmechanica-programma.

Herhaal het proces voor de resterende sleutels in uw bundel.