O&O PC Utilities-softwarebundel

Om uw O&O-software te downloaden:

1.) Log in op uw fanatical.com-account.

2.) Bekijk uw bestelling uit de lijst die wordt weergegeven op https://www.fanatical.com/en/orders .

3.) Klik op "Onthullen" om toegang te krijgen tot de sleutel

4.) Ga naar https://www.oo-software.com/en/download/archive en selecteer het product dat je hebt gekocht en klik op de knop "Download".

5.) Nadat het bestand is gedownload, voert u de Registratiewizard uit en selecteert u de optie "Voer uw registratiecode in" Screenshot_2021-07-22_15.44.34A2.png

6.) Voer de code van uw Fanatical-bestelling in het registratieveld in en klik op "Volgende".

7.) U heeft dit product nu succesvol geregistreerd en deze applicatie wordt gestart.