Overval-sleutel ingetrokken uit uw bestelling

Volgen

Update 6 april, 17:04

Alle sleutels zijn inmiddels vervangen en ons systeem heeft een e-mail gestuurd naar de oorspronkelijke koper van de sleutels. Bedankt voor uw begrip voor deze kwestie. We houden van wat we doen bij Fanatical en werken er hard aan om onze klanten tevreden te houden.

We hebben alle supporttickets gesloten die in verband met dit probleem zijn ingediend.

Update 6 april, 11:51

We hebben dit weekend samengewerkt met onze licentiegevers en hebben nu vervangende sleutels van de ontwikkelaars van de game.

Ons siteteam is bezig met het verstrekken van een vervangende sleutel voor uw klantaccount op fanatical.com. Zodra uw sleutel is vervangen, stuurt ons systeem u een e-mail om u te laten weten dat dit is gebeurd.

Fanatical.com is een geautoriseerde site en verkoopt alleen legitieme sleutels. Voor alle duidelijkheid: wat er is gebeurd, is dat onze sleutels per ongeluk zijn geannuleerd tijdens het opruimen.

Update: 2 april 2021, 19:48

Geachte gewaardeerde klant, na het probleem met de ingetrokken Overfall Steam Keys gisteren, hebben we onvermoeibaar gewerkt om de situatie zo snel mogelijk op te lossen.

We bevestigen nogmaals dat Fanatical nooit een van de retailers was waarvan de ontwikkelaar beweerde dat ze op frauduleuze wijze sleutels hadden verkocht en als gevolg hiervan hebben we nieuwe sleutels ontvangen die we u de komende dagen zullen sturen.

Zoals we gisteren hebben bevestigd, blijven we er bij Fanatical trots op zijn dat we onze klanten alleen volledig gelicentieerde producten leveren en op geen enkel moment zijn we hiervan afgeweken. We blijven integer handelen, met uitgevers en ontwikkelaars, om u geweldige aanbiedingen voor Steam-spellen te bieden.

Bedankt voor je geduld met deze kwestie en bedankt dat je klant blijft bij Fanatical.

Oorspronkelijke post:

We zijn op de hoogte van een probleem met Steam-sleutels voor Overfall, die we al in 2018 hebben verkocht.

We hebben contact opgenomen met de oorspronkelijke uitgever en ontwikkelaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen, en zullen daarin meer details verstrekken. We weerleggen alle ongegronde aantijgingen met betrekking tot vertrouwen sterk en kunnen u verzekeren dat Fanatical integer blijft handelen en ervoor zorgt dat al onze producten officieel gelicentieerd zijn.

We zullen deze pagina up-to-date houden met de laatste officiële informatie over het probleem, dus kom snel terug.

Klantenservice team,
    Fanatical.com