Uw Fanatical.com verlanglijst

Volgen

Waarom de verlanglijst van fanatical.com gebruiken?

Als je een game of bundel op fanatical.com ziet die je leuk vindt, maar niet meteen wilt kopen, voeg deze dan toe aan je verlanglijst door op het pictogram "❤" te klikken dat je ziet tijdens het bekijken van zoekresultaten of productpagina's op fanatical. com.

Bijvoorbeeld:

We kunnen je dan een e-mail sturen wanneer een game op je verlanglijstje is afgeprijsd.

Je kunt je verlanglijst zien om snel terug te gaan naar aanbiedingen waarin je geïnteresseerd was, door naar https://www.fanatical.com/en/wishlist te gaan of op het grote "❤" -pictogram bovenaan een fanatical.com-webpagina te klikken:

Importeer je Steam-verlanglijst

Gebruik de browserextensie " Fanatical.com Assistant " om de verlanglijst van je Steam-account gemakkelijk in je verlanglijst fanatical.com te importeren.

Je verlanglijst fanatical.com delen

Zodra je games aan je fanatical.com-verlanglijst hebt toegevoegd, deel deze dan met je vrienden en misschien geven ze je een aantal games die erop staan.

Bekijk gewoon uw verlanglijst en klik op de knop "Delen":

Voer vervolgens uw naam in en klik op de knop "Bijwerken", zodat uw vrienden weten naar welke lijst ze kijken, en selecteer de optie "Gedeeld":

Het formulier wordt uitgevouwen en toont verschillende pictogrammen voor services waarnaar u rechtstreeks vanuit het formulier kunt delen, evenals een link die u kunt kopiëren en delen op een andere manier die u maar wilt:

Wanneer u uw verlanglijst via de link met uw vrienden deelt, zien zij uw verlanglijst naast die van hen en hebben zij de mogelijkheid om de inhoud rechtstreeks aan u cadeau te doen .