Heeft u een bugbountyprogramma?

We hebben een formeel programma voor het indienen van bugs dat wordt gehost en aangeboden door Hacker One-

https://www.hackerone.com

Als u denkt dat er een beveiligingszwakte in Fanatical.com zit die over het hoofd is gezien, dan nodigen wij u uit om u aan te melden bij ons programma en uw inzending te posten.

Rapporteren van bugs die afkomstig zijn van andere bugbounty-sites van derden
    Soms worden bugrapporten met een laag risico van bugbounty-sites van derden gehaald en naar ons verzonden. Deze rapporten worden vaak afgewezen omdat ze eerder door ons team zijn besproken en er verzachtende maatregelen zijn getroffen rond de ontdekking.

We willen dat Fanatical.com zo veilig mogelijk is, dus bedankt dat u de tijd heeft genomen om contact met ons op te nemen.