Uplay-client vermeldt game als "Geïnstalleerd" maar grijs en kan niet worden gestart

Volgen

Als je merkt dat de game in je Uplay-account wordt weergegeven als "Geïnstalleerd" maar niet kan worden gestart en grijs of grijs wordt weergegeven, betekent dit dat de game op je computer is geïnstalleerd maar niet het eigendom is van het Uplay-account waarop je bent ingelogd.

Er zal dus een ander Uplay-account op deze pc zijn en je moet je afmelden bij het juiste Uplay-account en vervolgens inloggen op het Uplay-account dat de game bezit, zodat je het kunt starten en spelen.